Vállalkozóként te hogy látod az elkövetkezendő időt? Gondolkoztál már, hol lesz a vállalkozásod 3 vagy 6 hónap múlva? Szeretnél kiutat a bizonytalanság útvesztőjéből? Válságban is lehet növekedni, de ehhez ÚJ eszközökre lesz szükség 2023-ban. Iránytűt és eszközöket adunk ehhez.

Sándor Eszter és Kiss Krisztina bemutatja…

Érzelmi Iránytű Cégvezetőknek Workshop

Avagy üzleti célkitűzés és 180 napos növekedési stratégia válság idején

Megtanítunk nyereségesen működő vállalkozást felépíteni és hosszútávon működtetni egészséges önbizalommal, ha valóban megvalósítod az itt elhangzottakat! Ez a megvalósító nap megváltoztatja az üzleti gondolkodásmódod. Gyakorlati megvalósításra ösztönöz – kiutat mutat a nehéz gazdasági helyzetből – önbizalom és önbecsülés erősítő. Hozz egy tudatos döntést, miszerint 2023-ban ÖNMAGADRA mondasz IGEN-t! Légy nyitott és tarts velünk 2023. január 14-én a Lurdy Ház-ban.

Max 50 fő tud jelentkezni!

Álom, vagy valóság?

Te is álmodtál egy világot magadnak vállalkozóként, de a valóság távol áll az elképzeléseidtől? Tele vagy félelemmel, stresszes vagy és minden új változás bizonytalansággal tölt el? Képzelj magad elé egy nagy dobozt és kérlek, gondolatban minden kételyt tegyél bele és vedd ki belőle a nyitottságot! Nyitottságot valami ÚJ felé, ami kivezet Téged ebből!

Álom3 Valóság4 (1)

Dőlj hátra és gondold végig egy napodat cégvezetőként.

Hogy néz ki a Te napod?

Olyan mintha egyedül lennél a problémáiddal és még az sincs, akivel ezt megoszthatod!

Hisz mikor találkozol egy kedves ismerőssel a következő párbeszéd zajlik le:

Hagyj fel a kifogások gyártásával, a folyamatos önbecsapással

Hozz egy tudatos döntést, miszerint 2023-ban ÖNMAGADRA mondasz IGEN-t!
IGEN! Önmagadra, ha Te jól érzed magad, ha megkapod a választ a kérdéseidre, és a gyakorlatba azonnal beépíthető ötleteket kapsz, akkor igazzá válhat a fenti párbeszéd!

Mit szólnál hozzá, ha azt mondanám, hogy

Együttérzek veled, mert voltunk ebben a helyzetben

Neked volt már részed hasonló kommunikációban, aminél te adtál hasonló válaszokat, majd összeszorult a gyomrod, mert valójában egyáltalán nincs minden rendben veled?

Volt már olyan, hogy a médiában elhangzó hírek hatására vagy a könyvelőd által küldött fizetendő adó értesítés miatt frusztrált lettél, sőt ideges és esetleg ezt a feszültséget a munkatársaidon vagy a családodon töltötted ki?

Volt esetleg olyan, amikor teljesen elbizonytalanodtál a hogyan tovább kérdését illetően és azon kezdtél el gondolkodni, hogy mit is kellene másképp csinálnod, de nem találtad meg magadban a választ?

Mindannyian voltunk és leszünk ebben a helyzetben. Kérdés, hogy most mit teszel? Hogyan döntesz? Felkínáljuk, hogy segítünk kijönni ebből a helyzetből.

2023. január 14-én A racionális tudás és a kvantumfizika energiáinak segítségével egy olyan

Komplex tudást szerzel, ami

Olyan mintha egyedül lennél a problémáiddal és még az sincs, akivel ezt megoszthatod!

Mire lenne szükséged ahhoz, hogy a saját életedben mindezt TE is meg tudd csinálni?

Igaz történetek - inspirálódj a változásukból

Ügyfél vélemények

Nézd meg, hogy miket tapasztaltak azok az emberek, akik hasonló cipőben jártak, mint most te. Nézd meg, hogyan változott meg az életük! Te is elérhetsz hasonló eredményeket.

Ismerd meg azok történetét, akik 7x és 10x nettó bevétel növekedést értek el COVID, kilátástalanság, válás közben

Talán hihetetlennek tűnik. Olvasd el a történetüket, mert nekik sem volt tejfel az Élet. Hullámvasúton keresztül érték el mindezt. És most a céljuk az, hogy Te gyorsabban, kevesebb hullámvölggyel, picit tudatosabban tudd megélni azt, hogy egy válságban ténylegesen lehet növekedni 2023-ban is.

Sándor Eszter saját története

"...a havi bevételem tízszeresére nőtt és "csak" én szabok határt neki!..."

Eszter saját története
Közel 7 éve napi szinten segítek, mentorálok embereket. Kezdetben bizonytalan vendégkörrel 3 gyerek mellett adószámos magánszemélyként.

A vendégkör szépen alakult, indultak különböző csoportmunkák, emiatt nagyon hamar bebizonyosodott, hogy tudom én ezt rendszeresen, üzletszerűen végezni, így egyéni vállalkozó lettem.
Aztán jött a Covid, természetesen én maradtam itthon a gyerekekkel, így jóval kevesebb időm és energiám maradt a munkára, ami miatt jelentősen csökkent a vendégköröm.

2021-ben elindult a magánéleti átalakulásom.
Az akkori férjem közölte velem, hogy váljunk!
Ott álltam értetlenül 3 gyerekkel, hogy akkor most mi lesz velünk, hisz a bevételemből egy normális albérletet sem tudtam kivenni!
Lelkileg összeomolva felhívtam Krisztát, hogy segítsen!
Kriszta adott ötleteket, hogy merre induljak.
Én elkezdtem magamon dolgozni. Energetikailag, lelkileg rendbe tenni magam. Közben megvalósítani Kriszta ötleteit.
Nagyon gyorsan jöttek az eredmények!
Jöttek új kliensek, új lehetőségek, új ötletek.
Félretéve a félelmeimet kibújtam a csigaházból és elkezdtem megmutatni a tudásom, a képességem, önmagam. Ez hozta meg az igazi sikert. A Facebook csoportom napról-napra növekedett, az érdeklődők száma 1-1 élő bejelentkezésen nagyon hamar elérte a 300 főt, a termékeimre egyre kíváncsibbak lettek a követőim, aminek köszönhetően a befolyt bevételem folyamatosan nőtt.
Picit több mint egy év alatt kinőttem az alanyi adómentes kategóriát és Áfa körbe léptem, most pedig újabb óriási ugrás van az életemben, mert  az egyéni vállalkozás mellett Kft.-t alapítok.

Lett közben 3 csodás segítőm!
Azóta a havi bevételem tízszeresére nőtt és “csak” én szabok határt neki!
Minek köszönhetem ezt a csodát?
Volt bátorságom kérni, megtanultam elfogadni és megvalósítani!

Rájöttem, hogy az alkalmazott tudás kincset ér, ahogy a megfelelő csapat kiválasztása is!

Több száz embernek segítettem a saját példám és tudásom révén, az univerzális energiát alkalmazva, Égi segítők által!

Tovább olvasom...

Kiss Krisztina saját története

"...Az Iroda az elmúlt 10 éveben a nettó árbevételét hétszeresére növelte, a foglalkoztatotti létszámát és az ügyfél állományát megháromszorozta..."

2003-ban férjemmel közösen alapítottam a Ködmön Könyvelőiroda Kft-t, aminél a férjem volt a cég arca, ő tárgyalt, ő hozta az ügyfeleket, ő döntött,  intézte a pénzügyeket, én pedig a backstage-ben (háttérben) vittem az érdemi munkát.

Kizárólag a szakmai tudásom fejlesztésére koncentráltam, nem volt személyes kapcsolatom az ügyfelekkel és nem volt ismeretem cégvezetésből.

2010-ben a válásunk miatt egyik napról a másikra megváltozott az életem. Minden feladat és felelősség az én nyakamba szakadt és óriási megdöbbenés volt, hogy a szakmai tudás önmagában édes kevés a vállalkozás vezetéséhez.

Nagyon nehéz volt ez a felismerés, de egyben egy új időszámítás is elindult az életemben, mert önfejlesztésre és vállalkozásfejlesztésre adtam a fejem, megváltoztattam a szemléletemet, nyitottam a világra, nemzetközi és magyar sikeres üzletemberektől tanultam és tanulok jelenleg is.

Elvégeztem többek között ifj. Csontos Vilmos Tiszta tudat & Szellemsebész Szabadegyetemét, elvégeztem Rakovics Éva Élet Változtató Akadémiáján több kurzust is, és részt vettem Pongor-Juhász Attila, Gál Beáta, Szabó Péter, Szendrei Ádám, dr. Csernus Imre tanfolyamain. A mindennapi olvasás, tanulás az életem része lett.

Ezek együttes következménye lett az a nő, aki ma vagyok. Aki már nem “csak” könyvelő, hanem vérbeli vállalkozó, cégvezető. Az Iroda az elmúlt 10 éveben a nettó árbevételét hétszeresére növelte, a foglalkoztatotti létszámát és az ügyfél állományát megháromszorozta és akár a 2008-as pénzügyi válságot, akár a Covid időszakot megerősödve élte át.

Ennek a fejlődésnek a koronája, hogy az idei évben a Leader of The Year mikrovállalati és az év női cégvezetője kategóriájában is bekerültem a TOP 10-be. Sőt, az utóbbi kategóriában dobogós helyet is sikerült szereznem. Irodám pedig megkapta a Dun & Bradstreet AA tanusítványát, mely szerint a velünk történő üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata nagyon alacsony.

Tovább olvasom...

Előadások

Hogyan lesz egy megvalósítható 180 napos növekedési stratégiád a válság idején még akkor is, ha jelenleg kevés időd van a megvalósításra? Nézd meg részletesebben az előadásokat.

1. Bemutatkozás, kik vagyunk, mi a mi sztorink és mi a nagy ígéretünk

Ígéret: Ezen workshop keretein belül megtanítunk nyereségesen működő vállalkozást felépíteni és hosszú távon működtetni egészséges önbizalommal, ha valóban megvalósítod az itt elhangzottakat!

Megtudhatod: “Hogy hogyan tudod befolyásolni a vállalkozásod jövőjét a gondolataid által?”

10.00-10.30

2. Sándor Eszter - relaxációs gyakorlat

Megérkezünk a jelenbe. Segíteni fog neked, tudatosan vissza hozni a fókuszt a jelen pillanatba. Ennek köszönhetően, fókuszáltan tudsz részt venni a napon, melyet a hétköznapokban is bármikor használhatsz. A fókuszált jelenlétnek az a fő előnye, hogy rövidebb idő alatt tudsz magas minőségben elvégezni feladatokat. Így időt szabadítasz fel magadnak.

 10.31-11.00

3. Kiss Krisztina - válságálló vállalkozás alapok, feltérképezés

 • eredményes működés 3 alappillére
 • vállalkozói bizonytalanság okainak feltérképezése
 • vállalkozói csődhelyzet felismerésének bemutatása
 • kritikus helyzetekre megoldási javaslatok nyújtása

11.11-11.30

4. Sándor Eszter - stressz és félelmek megszűntetése a bizonytalan időkben

 • stressz és félelem oldása energetikailag: olyan technikákat adok át, melynek köszönhetően lesz egy eszköztárad stresszhelyzetekre. Így azokat könnyedebben tudod kezelni.
 • magunk és a körülöttünk lévő tér tisztítása és védelme
 • kapcsolataink harmonizálása
 • jövőkép kialakítása
 • láthatatlan segítők bekérése
 • válságkezelés másképp

11.31-12.00

5. Kiss Krisztina - üzleti tervezés 2023-ra

 • vállalkozói gondolkodásmód elsajátítása
 • üzleti cél meghatározása 2023-ra
 • 10 + 1 gyakorlati, pénzügyi ötlet a cél megvalósításához

12.45-13.30

6. Sándor Eszter - üzleti tervezés másképpen

 • tippek, amiket alkalmazva stresszmentes lesz az életed
 • hogyan bővítsd a vásárlók körét és szerezz több vevőt
 • ehhez adok egy csekklistát, hogy mikor ki tud segíteni az adott feladatban

13.31-14.00

7. Kiss Krisztina -20 gyakorlati ötlet a válságkezelés idején, amiből profitálsz

 • üzleti szemmel mit jelent a válság
 • 5 gyakorlati ötlet, MIT NE tegyél válság idején
 • 20 gyakorlati ötlet, MIT tegyél válság idején

14.11-14.40

8. Sándor Eszter - hogyan készítheted fel magadat, csapatodat a változásra, új dolgok bevezetésére?

 • akkut helyzetben milyen energetikai megoldásaink vannak
 • hogyan menedzseld a bizonytalanságot magadban, körülötted
 • hogyan készítheted fel magadat, csapatodat a változásra, új dolgok bevezetésére?

14.41-15.00

9. Kiss Krisztina - vezetői kihívások

 • Munkavállalókkal kapcsolatos 5 legfontosabb kihívás kezelése

15.01-15.10

10. Sándor Eszter - vezetői kihívások

 • energetikai védelem fontossága a munkahelyen
 • hogyan építhetsz fel hosszútávú elégedett partnerkapcsolatokat megrendelőkkel, beszállítókkal

15.11-15.30

11. Kiss Krisztina - megtakarítás, befektetés, növekedés feltételei

 • megtakarítás fontossága (ésszerűség törvénye, erkölcsi törvény, írott törvény)
 • tudatos pénzkezelés alapjai
 • pénzügyi stabilitás feltételei – 7 tipp a megvalósításhoz
 • vállalkozói pénzügyi mutatószámok, amiben a fejlődés titka rejlik

15.41-16.15

12. Sándor Eszter - záró meditáció – pozitív jövőkép megerősítése

16.16-17.00

Kiss Krisztina

Kriszta előadásával az alábbi kihívásokra fogsz megoldásokat kapni:

Sándor Eszter

Eszter előadásával az energiák segítségével, gyakorlati példákkal alátámasztva rámutat:

CSAK ÉS KIZÁRÓLAG EHHEZ A PROGRAMHOZ

Bónuszok 43 300 Ft értékben

1. Tértisztítás program – értéke: 14 300 Ft  (2 órás videó + meditáció + csekklista)

2. 5 perces stressz oldó meditáció – értéke: 3 000 Ft

3. Pénzügyi tudatosság 5 szabálya PDF – értéke: 3 000 Ft

4. Vállalkozói matek – főkönyvi kivonat felépítése PDF – értéke: 20 000 Ft

5. Segédlet időszakos elszámolású ügyletek számlázásához PDF – értéke: 3 000 Ft

Legyen a 2023-as év a Te éved!

Csatlakozz hozzánk 2023. január 14-én - max 50 fő tud jelentkezni a programra!

Nap
Óra
Perc
Mperc

Early bird
jegy

27.000,-Ft + Áfa
2022.12.31-ig

Early bird jegy +videó felvétel

33.000,-Ft + Áfa
2022.12.31-ig

Normál
jegy

35.910,-Ft + Áfa
2023.01. 01-12.

Normál jegy + videó felvétel

43.890,-Ft + Áfa
2023.01. 01-12.

Early bird
jegy

27.000,-Ft + Áfa
2022.12.31-ig

Early bird jegy +videó felvétel

33.000,-Ft + Áfa
2022.12.31-ig

Normál
jegy

35.000,-Ft + Áfa
2023.01. 01-12.

Normál jegy + videó felvétel

42.000,-Ft + Áfa
2023.01. 01-12.

Normál jegy
+ videó felvétel

Bónuszok 43 300 Ft értékben

43.890,-Ft + Áfa
2023.01.12 éjfél

Normál
jegy

Bónuszok 43 300 Ft értékben

35.910,-Ft + Áfa
2023.01.12 éjfél

Videó
felvétel

Bónuszok nélkül

10.000,-Ft + Áfa
2023.01.12 éjfél

Early bird
jegy

27.000,-Ft + Áfa
2022.12.31-ig

Early bird jegy +videó felvétel

33.000,-Ft + Áfa
2022.12.31-ig

Normál
jegy

35.000,-Ft + Áfa
2023.01. 01-12.

Normál jegy + videó felvétel

42.000,-Ft + Áfa
2023.01. 01-12.

Kérdésed maradt?

Időpont és helyszín: 2023. január 14. a Lurdy Ház-ban. A helyszínen a felszíni parkolóban ingyenes a parkolás a résztvevőknek!

Keress bátran minket, megválaszoljuk a kérdéseid.

Sándor Eszter elérhetőségei:

Kiss Krisztina elérhetőségei:

Tudatszint emelés és Ködmön Könyvelőiroda Kft. –  © Minden jog fenntartva 

Weboldalt készítette: Weblapmentor