Sikeres vásárlás! Pár percen belül érkezik az email a megadott email címedre! Addig is, nézd meg ezt az egyedi ajánlatot, amit számodra készítettem!

Spirituális Klub

100+ önfejlesztő meditáció, interjú, útmutató és inspiráló közösség

11 előadó, 100+ anyag vár A Spirituális Klub®-ban. Stresszoldás, párkapcsolat, önbizalom, benned rejlő erő, szeretet, anyaság, apaság és még sok izgalmas téma!  Ez a Klub az iránytűd és Esthajnalcsillagod, ami tanít, lelkesít, szórakoztat és utat mutat. Online programok, élő közvetítések, írott gyakorlatok és meditációk várják, hogy felfedezd. Közösségi kirándulások, motiváló közösség és egy azonnali 24.980 forint értékű bónusz vár rád. A rizikód 1 könyv ára, próbáld ki most!

Fedezd fel a magasabb tudatosság és a spirituális növekedés útját a Spirituális klubban 100+ izgalmas témán keresztül 😍

Stresszoldó meditáció - lazítsd el testi és szellemi feszültségeid

Önbizalom építő meditáció - találj rá a végtelen forrású belső erődre

Mitől működik jól egy párkapcsolat?

Mit üzen Neked Thoth a bőségről?

Női generációs minták oldása - szabadulj fel és szárnyalj

Anyaság, összekapcsolódni Istenanyával a szeretet jegyében

Hogyan éli meg Szántai Zsolt az apaságot? (Őszinte vallomás)

Hogyan élheti meg a férfi a szeretet Gillányi Attila szerint?

Mit üzennek a csillagok 2023-ban Pozsgai Nikoletta szerint?

Magány érzés átalakítása meditáció - a boldogság érzés vegye át az uralmat

Magány érzés átalakítása_ Meditáció

11 előadó vár Téged, hogy vezessen utadon

Több, mint 6 éve foglalkozom Szellemgyógyásszattal. 5 éve tanítom a Szellemgyógyászatot. 4 éve különböző Spirituális online programokat szervezek, vezetek! Médiumként üzeneteket adok át a hozzám fordulóknak. Érzékelem és segítem a Szellemvilágot!

Megalapította és vezeti a Női Önmegvalósítás Kincsestárát és az AranyAsszony Iskolát. Képviseli a szakrális magyar hagyományokat országszerte és nemzetközi szinten.

A spiritualitás útjára az életemben előforduló nehézségek miatt jutottam el, de hálás vagyok, hogy erre az útra léphettem. Úgy gondolom, hogy a spirituális út soha nem ér véget, hiszen mindig van lehetőség egyre feljebb lépni. Spirituális végzettségeim a tarot és angyalkártya olvasás.

2022 ben kezdtem el Magyarországon játszódó krimiket is írni. Eddig megjelent 3 könyvem mely közül a Mágus című könyv díjazott is lett.

Kétszeres (BSC, MSC) közgazdászként, értékesítési vezetőként és tanácsadóként küldetésül azt választotta, hogy másokat segítek hozzá álmaik beteljesüléséhez.

BodyWakes alapító, egészség és spirituális mentor, egészségügyi life coach, az “Életmódváltás mesterfokon” című könyv írója, “A tudat hatalma” című könyv társszerzője

Lélekkertész, Dráma tanár, A szeretet leckék könyv írója. Játszott a színek házában

Dóri teljesen más szemszögből mutatja be a kedvenc ásványait. Elárulta, hogy Ő hogyan szokott kapcsolódni az ásványokkal, hogyan szokta tisztítani és mi mindenre használja az ásványok energiáját, képességét!

Ezoterikus selyemfestő

Business mentor , táncos, segítő, “szabadság mániás”, utazó

Sorselemző, tanácsadó, majd család- és rendszerállító

Fizess elő és azonnali BÓNUSZOK várnak rád a Klubhoz

Bónusz #1: Újjászületés Nap felvétel

Találj rá a Földi feladataidra, és találj válaszokat a leszületésed kérdéseire! Meditáció, előadások, harmonizáció. Tapasztald meg 4 előadó tudását a leszületési tervről, mely segíthet Neked megérteni, hogy miért történtek veled olyan dolgok az életedben születésed követően.

Értéke: 5.000,-Ft

Bónusz #2: Szív csakra program

Már nem tudsz megbízni senkiben, nem engeded meg magadnak a szeretet áramlását? A Téged ért sérelmek kitisztítása, a szívcsakrában tárolt traumák elengedése, a szívcsakra harmonizálása, saját szeretet-fényed megtalálása, tudatos működtetése. megtanulsz tiszta, feltétel nélküli szeretetet küldeni

Értéke: 9.990,-Ft

Bónusz #3: Belső erő program

Amikor ráébredsz a tudatosságon keresztül isteni lényegedre, a benned élő Örökkévalóra. A testi-lelki kapcsolat egy új szintje. Ez a program visszavezeti a keresőket az Önvalójukhoz, valódi lényegükhöz. Számomra a belső erő az, amikor extra erőt vagy jelenlétet kapok.

Értéke: 9.990,-Ft

Friss témák és élő közvetítések: Fedezd fel a Spirituális klub programját

Klubtagként exkluzív hozzáférésed lesz egy az élő közvetítésekhez, amit Thoth vezetésével Sándor Eszter tart. Minden hónapnak van fő témája, melyhez kapsz havonta videó előadást, meditációt, valamint egy interjút külső szakértővel az aktuális témában.

Merülj el a Spiri anyagokban és képzeld el, ahogy fellélegzel, mintha kicserélődtél volna! 🙂

Emberek százainak segítettem már és láttam, ahogyan órák, napok vagy hetek alatt változik meg az életük. Most pedig rajtad a sor, hogy segítsek.

2 hónapos Bőség Program azonnali ajándék BÓNUSZ ÉVES ELŐFIZETÉS mellé

Értéke: 32.990,-Ft

2 hónapos Bőség program Sándor Eszterrel Gyere és légy részese a tiszta áldott energiának, mely emelve a rezgésszintedet, segít beengedni a bőséget az életedbe! Milyen lenne az Életed, ha bőségben élnél? Megnézzük, mi az az anyagi biztonság, anyagi jólét, amire Te vágysz! Valamint megnézzük, hogy mi az ami akadályoz benne. Ezekat feloldva lehetőséged lesz új dolgokat beengedni az életedbe!

Mindezt megkaphatod, amikor csatlakozol a Spirituális klubba

Az éves előfizetés összértéke: 597.610 Ft

20%-al kedvezőbb!

Éves
előfizetés

49.900,-Ft / év

49.900,-Ft évente automatikusan levonásra kerül. Az előfizetést bármikor lemondhatod.

Havi
előfizetés

4.990,-Ft / hó

4.990,-Ft havonta automatikusan levonásra kerül. Az előfizetést bármikor lemondhatod.

100+ Meditáció, szakértői interjú és írásos gyakorlat, amihez azonnal hozzáférsz havi 1 könyvnek az áráért! Minden hónappal egyre több friss tartalom vár + izgalmas élő közvetítések

Thoth vezetésével zajlanak az élő közvetítések minden hónapban

Thoth az ókori egyiptomi vallásban az írás, a bölcsesség, a tudományok és a mágia istene, az írnokok pártfogója. Az orvosok patrónusa is volt. Thoth a mindentudás Istene. 

Izgalmas interjúk minden hónapban szakértőktől

Eszmei értéke: 29.990,-Ft / hó

5/5

Hónapról hónapra jelennek meg érdekes, meghökkentő, informatív 60 perces interjúk egy spirituális szakértővel, tárgyakat készítő emberrel, vagy spirituális tanítóval. Imádni fogod, ahogyan elmesélik a saját tapasztalataikat.

Meditációk tárháza minden alkalomra

Eszmei értéke: 9.990,-Ft / hó

5/5

A meditáció olyan a lelkednek, mint egy falat kenyér. Elengedhetetlen ahhoz, hogy elmélyedj és lecsendesedj. Segítségével rátalálhatsz önmagadra, oldani tudod a negatív érzéseket és növelheted belső erődet. 

Alapok a spiritualitáshoz lépésről lépésre

Eszmei értéke: 4.990,-Ft / hó

5/5

Átadom neked az alapokat a spirituális létről, így biztosan nem fogsz elveszni a részletekben. Ezek olyan bevezető tartalmak, amik segítenek kezdeti utadon.

Barátságok a természetben: közösségépítés és túrázás együtt 🤗

Gondoltad volna, hogy számodra ez a rengeteg értékes tartalom havi 1db könyv árából is kijönne?

Az éves előfizetés összértéke: 597.610 Ft

20%-al kedvezőbb!

Éves
előfizetés

49.900,-Ft / év

49.900,-Ft évente automatikusan levonásra kerül. Az előfizetést bármikor lemondhatod.

Havi
előfizetés

4.990,-Ft / hó

4.990,-Ft havonta automatikusan levonásra kerül. Az előfizetést bármikor lemondhatod.

Show Order Summary
49.900 Ft
Product Subtotal
Spirituális Klub - Éves előfizetés  × 1 49.900 Ft / év
Subtotal 49.900 Ft
Total 49.900 Ft (Adótartalom: 10.609 Ft ÁFA)
Előfizetés összesítés
Részösszeg 49.900 Ft / év
Összesen 49.900 Ft / év (tartalmaz 10.609 Ft ÁFA)
Kezdés dátum: 2024.06.04.

Válassz előfizetést

Spirituális Klub - Éves előfizetés (#10023)
49.900 Ft every év
+
49.900 Ft
Spirituális Klub - Havi előfizetés (#10024)
4.990 Ft every hónap
+
4.990 Ft

Felhasználó információ

Számlázás

További információk

Fizetés

  • Kényelmes, gyors és biztonságos fizetés bankkártyával.🔒
    Kérlek, írd be a kártyaszámodat, a lejárati dátumot és a rendszerint kártya hátoldalán lévő CVC kódot!

Vásárlással kapcsolatos megerősítések

Megrendelésed

Termék Részösszeg
Spirituális Klub - Éves előfizetés  × 1 49.900 Ft / év
Részösszeg 49.900 Ft
Összeg 49.900 Ft (Adótartalom: 10.609 Ft ÁFA)
Előfizetés összesítés
Részösszeg 49.900 Ft / év
Összesen 49.900 Ft / év (tartalmaz 10.609 Ft ÁFA)
Kezdés dátum: 2024.06.04.

A Spirituális Klub alapítója: Sándor Eszter

Maradtak kérdéseid?

Gyakran Ismételt kérdések

A Spirituális Klub anyagai 100%-ban digitálisak. Videók, szöveges tartalmak és hanganyagok várnak. Klubtagságod bankkártyával való kifizetése után emailben megkapod a hozzáférési adataidat (felhasználónév + jelszó) azonnal, mellyel egy online felületen tudsz belépni a fiókodba. Ebben a fiókban fogod látni az aktuális, és korábbi anyagokat.

A Spirituális Klub havi és éves díját lehetőséged van bankkártyával és utalással is kifizetni. Viszont érdemesebb a bankkártyát használnod, mert automatizált és azonnali. A bankkártya egy kényelmes, megoldás számodra, hisz amennyiben szimpatikusnak találod havi anyagainkat, az esetben a havidíjat és éves díjat kényelmesen, automatikusan le tudjuk tőled vonni havonta. Természetesen a tagságodat bármikor könnyedén le is mondhatod a fiókodból pár kattintással, ami után nem terheljük tovább a kártyádat. Bankkártya adataidat nem Mi tároljuk, így nem is ismerjük azokat. A fizetésért a nemzetközileg használt Stripe rendszer felel.

Igen. A fiókodban bármikor átválthatsz éves előfizetésre. Az éves előfizetés 20%-kal kedvezőbb a havidíjadnál.

Természetesen mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy elégedett legyél anyagainkkal, azonban ha mégis le szeretnéd mondani az előfizetésedet, akkor bármikor kötetlenül megteheted. Ilyenkor a fiókodba belépve egyszerűen, egy gombnyomással le tudod mondani az előfizetésed. Ekkor már nem vonja le a rendszer az összeget legközelebb.

Nem látják. A zárt online oktatási felületen zavartalanul tanulhatsz a nélkül, hogy mások látnák ezt. Lehetőséged van viszont csatlakozni az élő közvetítésekhez, valamint bizonyos bejegyzésekhez hozzászólni, ahol a beállításaid alapján látszódik a  megadott neved.

Igen, van rá lehetősége a Klubbtagoknak, hogy privát üzenetben feltehessék a kérdéseiket. Ezt viszont csak az aktív előfizetők érhetik el a belső oktatási felületen.

0 +
Elégedett Spiri Klub tag
0 +
Követő és csoport tag
0 +
Sikeres képzés megtartva
0 +
Év szakmai tapasztalat

Tudatszint emelés –  © Minden jog fenntartva 

Weboldalt készítette: Weblapmentor