A Szellemvilág misztériuma – Személyes részvétel

13.500 Ft

Mi a Szellemvilág? Mit értünk szellem alatt? Valóban Ők a mumusok? Valóban félni kell tőlük? Mi történik a halál után? Egyáltalán, miért megy el valaki a Földről? Ki miért azt a halálnemet választja?

Ezekre, és sok más egyéb, a halállal és a Szellemvilággal kapcsolatos kérdésre kaphatunk választ az Égiektől október 29-én vasárnap, amikor Budapesten, a MagNet Közösségi Házban erről a témáról workshopot tartok, 10-15 óra között.

Részletek

“A Szellemvilág misztériuma” címmel október 29-én vasárnap Budapesten, a MagNet Közösségi Házban workshopot tartok, 10-15 óra között.

A programot fizikai síkon egyedül tartom, beleállva küldetésembe, hogy közelebb hozzam a Szellemvilágot az emberekhez.

Természetesen energetikailag védett térben leszünk! Angyalok, felemelkedett mesterek segítik a napunkat. A Fényküldöttek támogatnak minket.

A téma aktualitását a Mindenszentek ünnepe adja, ezért részletesen fogok beszélni a temetőről és az ott lévő energiákról, elmondom én hogyan szoktam temetőbe menni. Beszélek arról is, hogy gyereket miért nem célszerű temetőbe vinni, de ha mégis kivisszük, milyen védelmet célszerű felépíteni.

Téged is várlak szeretettel október 29-én 10 órakor Budapesten, a MagNet Közösségi Házban!
A helyszín: Budapest, VI. Andrássy út 98.
A nap során lesz több kisebb szünet és egy ebédszünet is. A helyszínen büfé működik, ahol üdítőt, kávét, szendvicset és sok más finomságot is vásárolhatsz a szünetekben.

Figyelem! Csak magánszemélynek van módom számlát kiállítani.