Újjászületés nap

3.000 Ft

Találj rá a Földi feladataidra, és találj válaszokat a leszületésed kérdéseire! Egynapos program felvétele.  Rendeld meg az online csomagot és nézd vissza a felvételt.

Online felvétel
3.000 Ft

Részletek

Tekintsd át a program információkat. Légy részese az újjászületés napnak. Többféle előadásra és meditációra is számíthatsz.

 

1. Előadás a leszületés tervünkkel kapcsolatban

Előadó: Sándor Eszter
Elmondom az én tudásomat a leszületési tervről, mely segíthet Neked megérteni, hogy miért történtek veled olyan dolgok az életedben. Mi az amit a Lelked meg akart tapasztalni.

2. Médiumi közvetítés a születéssel kapcsolatban

Előadó: Sándor Eszter
Megtudhatod az Égiek üzenetét a leszületéssel, újjászületéssel kapcsolatban!

3. Leszületés meditáció

Előadó: Sándor Eszter
Mely keretében össze szedjük a leszakadt részeinket, ráláthatsz a földi vállalt feladataidra. A leszületés meditáció egy fantasztikus utazás, melynek keretében láthatod magad energia testben. Végig jövünk energetikailag a születésen. Ez segíthet feldolgozni az esetleges negatív élményt. Energetiailag lehetőséget lesz felülírni a születésedet. Mármint, ha az nem volt zökkenőmentes, azzá teheted.

4. Indítóprogram előadás

Előadó: Dr. Gelléri Julianna
Egyediségünk egyik fontos pillére az Indítóprogram. Ez kb.30 hónap. A fogantatás előtt 9 hónappal kezdődik, magában foglalja a fogantatást, a pocaklakó létet, a születést, s az első életévünkig eltelt időt. Ez az időszak sok életünkben előforduló dologra ad magyarázatot pl.betegségek,viselkedés…

5. Előadás a születés szimbolikájàba és blokkoldás

Előadó: Rátkai Eszter
Aki nem könnyedén születik, az gyakran hordoz magával blokkokat egész életében. Sejtjeink őrzik a rendellenes születést. Például a császár általi születést. A prenatàlis pszichológia, magzati időkre való sejtemlékezet relaxációs technika hatására gyermekrajzokon àt megjelenő folyamatába, s feldolgozásába enged rövid betekintést. Saját relaxációs élménnyel egybekötve. Gyere, ismerd meg ezeket a blokkokat és találj válaszokat is.

6. Az Én utam! Út a teremtőhőz, ahogy Én megélem!

Előadó: Rontó József
Saját megtapasztalásaimon keresztül mutatom meg, hogy Te is elérheted a célod. Hogyan legyél tudatos, hogyan ismerheted meg magad? Kommunikáció szerepe, jelentősége az Égi segítőkkel, kérni és a hálaadás fontossága.

7. Új test lélek szellem születése, harmonizálása!

Előadó: Sándor Eszter
Meditáció, mely segíthet az új életedben elindulni. Eneregetikailag felkészítjük, harmonizáljuk a Testet, Lelket, Szellemet az ÚJ ÉLETRE!