Védelem nap – Felvétel

6.990 Ft

Védd meg lelki békéd és harmóniádat a stressz ellen, fedezd fel belső erőforrásaidat és éld át a spirituális védelem hatalmát. Vedd kezedbe az életedet, és nyisd meg a lelki nyugalom kapuját! 2023. Március 12-én a Magnet házban! Jelentkezz most!

Részletek

– Egy nap mely Rólad szól! És az önmagad védelméről! –

Védd meg lelki békéd és harmóniádat, fedezd fel belső erőforrásaidat és éld át a spirituális védelem hatalmát. Vedd kezedbe az életedet, és nyisd meg a lelki nyugalom kapuját! 2023. Március 12-én a Magnet házban! Jelentkezz most!

ELŐFORDULT MÁR VELED, HOGY KIBORULTÁL?
A nap végére nem maradt energiád?

  • Unod, hogy mióta a Spiri utadat járod folyamatosan támadnak?
  • Mintha a Szellemvilág beköltözött volna az otthonodba?
  • Már testi tüneteid vannak, hacsak elmész egy temető mellett?

Nyugi, tudom min mész keresztül!
Én is így kezdtem!
Itt vagyok, sőt hárman leszünk!

3 különböző nézőpontból közelítjük meg a test, lélek, szellem, energetikai rendszerünk tisztítását és védelmét!

Program információ

Tekintsd át a program információkat. Légy részese az Védelem napnak. Többféle előadásra és meditációra is számíthatsz a nap folyamán.

#1 Előadó: Sándor Eszter
Jelenlét gyakorlattal kezdünk, mely közben megmutatom Neked, hogyan érheted el, hogy egy csoport csapatként működjön együtt!

#2 Előadó: Dr. Gelléri Julianna
Megmutatja Neked, hogyan érheted el, hogy jól érezd magad a testedben. Informatikai csoda vagyunk, ami nem romlik el, de a testünk jelez az élethelyzetünknek megfelelően. Meg tudjuk tanulni, hogy mit jelentenek az üzenetek.

#3 Előadó: Sándor Eszter
Milyen természeti alaptörvények szerint működik a testünk? Hogyan épül fel az energetikai rendszerünk? Miért fontos tisztítani a teljes energetikai rendszerünk? Az egyes csakrák tisztán tartása, hogyan hat az életünkre? Hogyan tarthatjuk karban a lelkünket? Egyáltalán miért fontos a Szellemünket védeni? Milyen tisztítási és védelmi módszerek léteznek? Különböző élethelyzetben melyik védelmet célszerű használni? Ezekre a kérdésekre kapunk választ az Égiektől!

#4 Előadó: Pozsgai Nikoletta Katalin
A magyar ősiség szellemi gyökerei konkrét tanításokat adnak át a három világról, melyben élünk, működésükről és lakóiról. A szerves tér és időképzet a hitrendszer alapja, melyből egyenesen következik a véd elem életgyakorlata is. Az AranyAsszony Tradíció generációról-generációra átadott ősemlékezete alapján test-lélek-szellem tereinek védelme kapcsán az előadásban megismerheted a személyes és elsősorban az otthonod terének védelmére vonatkozó alapvető tanításokat.