A szellemvilág Üzenetei

- 9 alkalmas előadás sorozat Sándor Eszterrel -

Szerezz átfogó képet, és ismerd meg közelebbről a szellemvilág üzeneteit! 9 alkalmas előadás sorozat Sándor Eszterrel.  Nézd vissza!

Hogyan fog zajlani az előadás?

Szellemek hatásai a csakrákra

Mi köze van a szellemeknek a csakrához?

Joggal kérdezheted, figyelj egy kicsit és nemsokára megtudod.

Valójában a csakra témáihoz van köze.

Csakránként haladva rendbe teheted kapcsolataidat a szellemekkel, sőt akár el is engedheted őket.

Milyen témákat érintek az előadássorozaton?

Első rész
1. Szellemekről bővebben
Bővebb információt kaphatsz a szellemek működéséről. Megtudhatod, hogy miért érdemes velük kapcsolatba lépni. Elengedheted a szellemekkel kapcsolatos félelmeidet, tévhiteidet. (Felvételről visszanézheted)
Első rész
Második rész
2. Szellemek és a gyökércsakra
Ezen az alkalmon az őseiddel kapcsolódhatsz, rendezheted érzéseidet. Elengedheted a velük kapcsolatos félelmeidet, negatív érzelmeidet. Ennél a csakránál átnézheted a meditáció keretében, hogy a te családodból mindenkinek sikerült-e hazatérnie? Akinek nem sikerült, annak lehetőséget biztosítunk.
(Felvételről visszanézheted)
Második rész
Harmadik rész
3. Szellemek és a szakrális csakra
A szakrális csakránál megnézheted, hogy volt-e olyan haláleset a munkahelyeden, ami megviselt téged, akit esetleg el kell engedned. Valamint ha van olyan exed, aki nincs földi testben, veled is rendezheted szellemi térben a dolgaidat. Akár el is engedheted őt. Segíthetsz neki hazatérni az égi otthonába.
(Felvételről visszanézheted)
Harmadik rész
Negyedik rész
4. Szellemek és a napfonatcsakra
A napfonat csakránál megnézheted a gyerekkorodat, amennyiben történt haláleset, segítheted hazatérni őket. Valamint megnézheted, hogy van-e átutazó szellem rajtad, aki viszi a te energiádat és őket haza is kísérik.
(Felvételről visszanézheted)
Negyedik rész
Ötödik rész
5. Szellemek és a szívcsakra
A szívcsakránál a halál okozta veszteségből eredő fájdalmaidat engedheted el. Megengedve magadnak, hogy a szeretet vegye át az irányítást az életed felett, a fájdalom helyett. Megtudhatod, hogy eltávozott szeretted hol van. (Felvételről visszanézheted)
Ötödik rész
Hatodik rész
6. Szellemek és a torokcsakra
A torokcsakránál a torok általi halál, valamint a titkolt szellem távozását nézzük át. Például abortusz vagy öngyilkosság. Segítünk kitisztítani a kommunikációt a szellemekről. Te hogyan kommunikálj a szellemekkel. (Felvételről visszanézheted)
Hatodik rész
Hetedik rész
7. Szellemek és a harmadik szem
Harmadik szemcsakránál a szellemekkel kapcsolatos félelmeidet engedheted el. Megengedheted magadnak, hogy megérezd eltávozott szeretteidnek szellemét. Kitisztíthatod a szellemekkel kapcsolatos gondolataidat. Megengedve magadnak a szeretetteli gondolatokat a szellemekkel kapcsolatban. Hogyan léphetsz kapcsolatba gondolat útján a szellemvilággal. Ráláthatsz, hogy van-e olyan szellem, aki gondolat útján akar irányítani téged. (Felvételről visszanézheted)
Hetedik rész
Nyolcadik rész
8. Korona csakra és a szellemek
A korona csakránál a hitrendszer tisztításáról lesz szó. Van-e olyan hitrendszered, ami gátol téged a szellemekkel kapcsolatos együttműködésben. Elengedheted az önbüntető és büntető hitrendszereidet, amivel magadat vagy mást bántasz. Megengedve magadnak a saját hitrendszert, ami téged támogat az életed irányításában.
Nyolcadik rész
Kilencedik rész
9. Szellemek az aurában
Mit jelent az, ha egy szellem beköltözik az aurádba vagy akár több szellem az aura rétegeidbe és ez hogyan hat a te életedre. Hogyan küldheted ki az aurádból a szellemeket. Hogyan védheted le az aurádat a nem kívánatos szellemek elől. Hogyan kapcsolódhatsz a szellemek erejével?
Kilencedik rész

Spirituális mentorod: Sándor Eszter

Mit mondanak azok, akik már részt vettek a programokon?

Emberek százainak segítettem már és láttam, ahogyan órák, napok vagy hetek alatt változik meg az életük. Most pedig rajtad a sor, hogy segítsek Neked. Ha eltökélt vagy a változás iránt, akkor tudok neked segíteni. 

A program ütemezése:

Jelentkezz most!

A program hozzájárulási költsége előadásonként 5.400 Ft.

Vásárold meg az összes előadást egyben

Ha egyben szerzed be az összes előadást, akkor ajándékban megkapod az alább látható két két korábbi est anyagát!

 

Mi a halál
Előadás a szellemvilágról
Odaát találkozhatunk a szerettünkkel
Előadás a szellemvilágról
Previous slide
Next slide

Amennyiben a teljes előadást megvásárolod, akkor 14 napod van meggondolni magadat, azután már nem tudom visszatéríteni a vásárlás értékét.

Köszönöm a felelősségteljes hozzáállásodat.

 

Nap
Óra
Perc
Mperc

Kérdésed maradt?

Keress bátran, megválaszolom Neked:

Elégedett vásárló
0 +
Csoport tag
0 +
Sikeres képzésen túl
0 +
Év szakmai tapasztalat
0 +

Tudatszint emelés –  © Minden jog fenntartva 

Weboldalt készítette: Weblapmentor