[Ingyenes Csakra Meditáció] Ahol megnyugszol, mélyen megkönnyebbülsz, és megújulva rátalálsz önmagadra!

Képzeld el, ahogy fellélegzel, mintha kicserélődtél volna!

1 órás online Csakra Meditáció program a Facebook oldalamon, ahol az első 30 percben a csakrákról és az alapokról fogok neked mesélni, utána pedig együtt meditálunk. Minden hónap első hétfőjén be tudsz kapcsolódni. Erről küldeni fogok neked értesítést. Amennyiben feliratkozol, 24 órán belül megkapod külön a meditáció felvételét is, hogy többször is vissza tudd hallgatni.
Meditáció

Szakmai előadó: Sándor Eszter

Mit mondanak azok, akik már részt vettek az ingyenes csakra meditáción?

Emberek százainak segítettem már és láttam, ahogyan órák, napok vagy hetek alatt változik meg az életük. Most pedig rajtad a sor, hogy segítsek neked. Ha eltökélt vagy a változás iránt, akkor, tudok neked segíteni. 

Mi a csakra meditáció definíciója?

A csakra meditáció egyfajta relaxációs technika, amely segít elérni a testi lelki szellemi harmoniát. A csakra meditáció egy olyan összetett energetikai folyamat, amelynek célja a csakrák rezgésének harmonizálása. Segítségével a fő energiaközpontokat újra össze lehet kötni a test és a lélek között. A csakra meditációval elérhető pozitív hatások közé tartozik a jobb fizikai és lelki közérzet, a belső egyensúly megteremtése, a stresszcsökkentés és az egészség megőrzése.

Csatlakozz a csakra meditácóhoz online, vagy nézd vissza a felvételt!

Megrendelés után ellenőrizd az emailedet, nézd meg a spam mappát is!
0 +
Elégedett vásárló
0 +
Csoport tag
0 +
Sikeres képzés megtartva
0 +
Év szakmai tapasztalat

Tudatszint emelés –  © Minden jog fenntartva 

Weboldalt készítette: Weblapmentor