[Ingyenes Csakra Meditáció] Ahol megnyugszol, mélyen megkönnyebbülsz, és megújulva rátalálsz önmagadra!

Képzeld el, ahogy fellélegzel, mintha kicserélődtél volna!

1 órás online Csakra Meditáció program a Facebook oldalamon, ahol az első 30 percben a csakrákról és az alapokról fogok neked mesélni, utána pedig együtt meditálunk. Minden hónap első hétfőjén be tudsz kapcsolódni. Erről küldeni fogok neked értesítést. Amennyiben feliratkozol, 24 órán belül megkapod külön a csakra meditáció felvételét is, hogy többször is vissza tudd hallgatni.

Meditáció

Csakra meditáció
Szakmai előadó: Sándor Eszter

Mit mondanak azok, akik már részt vettek az ingyenes csakra meditáción?

Emberek százainak segítettem már a meditációim – köztük a csakra meditáció – során és láttam, ahogyan órák, napok vagy hetek alatt változik meg az életük. Most pedig rajtad a sor, hogy segítsek neked. Ha eltökélt vagy a változás iránt, akkor, tudok neked segíteni. 

Mi a csakra meditáció definíciója?

A csakra meditáció egyfajta relaxációs technika, amely segít elérni a testi lelki szellemi harmoniát. A csakra meditáció egy olyan összetett energetikai folyamat, amelynek célja a csakrák rezgésének harmonizálása. Segítségével a fő energiaközpontokat újra össze lehet kötni a test és a lélek között. A csakra meditációval elérhető pozitív hatások közé tartozik a jobb fizikai és lelki közérzet, a belső egyensúly megteremtése, a stresszcsökkentés és az egészség megőrzése.

Csatlakozz a csakra meditációhoz online, vagy nézd vissza a felvételt!

0 +
Elégedett vásárló
0 +
Csoport tag
0 +
Sikeres képzés megtartva
0 +
Év szakmai tapasztalat

Tudatszint emelés –  © Minden jog fenntartva 

Weboldalt készítette: Weblapmentor