Tértisztítás Alapok + hanganyag

Első lépés: letisztítod magad és aki a lakásban tartózkodik. Csak tiszta, nyugodt energetikai állapotban szabad teret tisztítani.

Második lépés a védelem: kérsz védelmet magadra és mindenkire aki a lakásban tartózkodik. Mihály Arkangyalt kérheted, hogy segítsen neked a védelemben és a tisztításban. Ha van macska a lakásban akkor Ő lehetőleg ne tartózkodjon abban a térben, amelyikben Te tisztítod a teret. Érzékenyek rá és ki merevedhetnek. Mindenképp érdemes kérni plusz védelmet a macskának.

Ha pici baba van, akkor neki kérj a harmadik szeméhez szemtakarót, hogy ne lássa mi történik körülötte, mert félelmet kelthet benne.

3 lépés gyújtasz egy fehér gyertyát vagy mécsest, amit letehetsz a lakás központi részébe pl. nappaliba és egy másik mécsest vigyél magaddal.

4. lépés Bekéred a segítőidet, aki a folyamatot tudja segíteni (Mihály Arkangyal és csapata, mágusok, állatvédők, tündérek és akire még szükséged lehet a folyamat során).

5 lépés Kérd meg Mihály Arkangyalt, hogy zárjon be minden átjárót, ami a lakásban van.

Lakáson kívül nyisson egy Fényoszlopot ahol a Halott Lelkek távozhatnak. Kérd meg Mihály Arkangyalt, hogy felügyelje a folyamatot és zárja be a Fényoszlopot, amikor kész a folyamat.

6. lépés egyesével menj be minden helyiségbe és mindenhol kérd, meg Mihály Arkangyalt, hogy zárjon be minden nyitott átjárót, azokat is, amik nem aktívak. Minden átjáróhoz kérj Őrzőket és automata zsákolást, ha valamelyik kinyílik, akkor automatikusan menjen a zsákba.

Kérd, hogy minden Halott Lelket vezessenek a Fényoszlophoz. Minden Lényt vagy sötét energiát, ami nem a Fénytől Szeretettől van, vigyenek el.

Nyilatkoztasd ki, ha van olyan Halott Lélek, akivel dolgod van, szeretnéd vele rendezni (kérd meg a Szellemedet, hogy rendezzen vele minden régi dolgot).

Vegyék ki a negatív érzelmi lenyomatot minden tárgyból, töltsék fel a helyét szeretettel. Vegyék ki az érzelmi töltésű pókhálót a térből.

7. lépés Kérj gyémántpadlót a ház aljára, társasház esetén minden szomszédhoz kapcsolódó falra, plafonra. Ez egyrészt a különböző háló sugárzástól és a szomszéd negatív energiájától véd meg.

8. Kérd meg a négy elem Angyalait (tűz, víz, föld, levegő), hogy segítsenek a teret rendezni és tartani. Őket minden helység 4 sarkába bekérheted.

9. lépés Kérd meg, hogy minden vezetéket tisztítsanak meg és építsenek be szűrőt.

10. Kérj szűrő védelmet minden kütyüre, hogy amikor nézed, hallgatod a negatív energia ne jöjjön ki (pl. Harry Potter nézés közben a sötét energia ne tudjon kijönni a térbe).

11. lépés Kérj Szeretet, Béke, Együttműködő Angyalokat, hogy békében, szeretetben éljen ott a család.

12. lépés Kérj Védelmet a lakásra, ház esetén a telekre, ez lehet Aranypiramis rajta gyémántgömb, energiapajzs. Ezt úgy kérd, hogy miután kész a tisztítás utána építsék fel. Kérd be az őrző állataidat, hogy érkezzenek meg és védjék a teret.

13. lépés Kérd meg Mihály Arkangyalt, hogy minden bejárathoz építsen energiakaput, melyen keresztül csak az az energia mehet be, amivel dolgotok van. Akik kint maradnak, rendszeresen vigyék el.

14. köszönd meg mindenkinek a segítséget, kérd meg Mihály Arkangyalt, hogy zárjon be minden átjárót a végén, amit ehhez a munkához nyitott.

Bármi kérdésed van, jelezd.

Szívesen veszem a tapasztalatodat!