Szeretet Konferencia 2024

A nap, amikor minden a szeretet körül forog

Ismerd meg a szeretet erejét a hétköznapokban! Hogyan tudod megérteni és működtetni a szeretet erejét a saját életedben, kapcsolataidban? Hogyan jelez testünk, amikor a szereteten keresztül jelez nekünk valamit? Mi a női és férfi szeretet, hogyan erősítenek minket? Hatalmas energiák, izgalmas előadások, élmény, felszabadultság vár! 

A rendezvényről készített anyagok

Nézd meg hogyan vélekedtek a résztvevők az egész napos előadásról:

A szeretet csodálatos ereje mindennapjainkban

A szeretet magával ragadó ereje öleli körül testünket, mely a lélek otthona, és amelynek egészségét és jólétét ápolhatjuk e nemes érzelemmel. Nőként a szeretet középponti szerepet játszik életünkben, hiszen családunk szívében helyezkedünk el, és a női szeretet áradása virágzásra készteti a környezetünket. Férfiként a szeretet megtapasztalása lehetővé teszi, hogy szeretetteljes és támogató partner legyünk, aki felemeli és ragyogtatja a mellette álló nőt. A szeretetnek a családban betöltött szerepe pedig meghitt kapcsolatokat és megértést teremt.

Miről szól a szeretet konferencia?

Megélheted teljes tudatossággal, jelenléttel a napot, így más szinten fogod megélni önmagadat. Több minden fog beépülni.

Program információ

Tekintsd át a program információkat. Légy részese az Szeretetkonferenciának. Többféle előadásra és meditációra is számíthatsz a nap folyamán. A rendezvény Budapest, MagNet Közösségi Házban lesz megtartva.

Időpont: 2024. június 16. 9:30-15:30.

Miket érintettünk a konferencián?

Előadó: Sándor Eszter
1. Tudatszintemelés a Szeretet erejével
Igen, jól látod! Képzeld el, hogy tudod emelni a tudatszintedet a szeretet erejével! Hogyan? Egy egész napos program lesz erről a témáról! A nap végén aktiválhatod a kezedben a tiszta szeretet energiát, mely feltölt és emel, ha hagyod! Igen, jól olvasod, ha hagyod! Ugyanis a Te szabad akaratod dönti el, hogy mit fogadsz be, minek adsz teret az életedben! A szeretetnek vagy a gyűlöletnek. Figyeled a szavak végét? Etet vagy ölet? Ez a Te döntésed! Mivel eteted a Lelked? Milyen gondolattal, érzéssel táplálod a tested? Azt fogod tapasztalni. Hol a fókuszod? A szeretetet vagy a gyűlöletet veszed észre magad körül? Ez a Te döntésed! Júniusban a Szeretet konferencián megtapasztalhatod a tiszta szeretetet, az, hogy mit kezdesz vele a Te döntésed lesz! Ahogy az is, hogy részese akarsz -e lenni a tiszta szeretet megtapasztalásának? Meg akarod -e tapasztalni, milyen az amikor több mint 100 ember együtt a szeretet állapotba kerül...
Előadó: Sándor Eszter
Előadó: Kertész Kata Keke
2. Előadás a szeretet erejéről
Szeretet konferencia avagy utazás a lélekben! Utazni jó, a lélek szárnyán utazni felemelő! Csodálatos helyre hívunk, hogy feltáruljon valódi belső világod. Utat nyitunk neked ehhez a belső utazáshoz! Minden dologban, találkozásban, van lehetőség, olyan mély csoda lehetősége, hiszen annyi minden alakul most át. Mindaz amire figyelsz, annak erőt adsz. Figyeld azt, mi van ennek a legmélyén? Mert ami zajlik az valójában a NAGY ÁTALAKULÁS! Ami átalakul, az átlényegül, ami átlényegül, az felismerődik, megtudod mi a lényege, a lény a lényed, lényeg pedig, valódi lényed! A LÉNY EGE! A leszületéssel alakot öltöttünk, de kire hasonlítunk valójában? Mivel azonosultunk, mihez hasonultunk? Van lehetőségünk hasonulni, hasonlóvá válni. Kinek a hasonlatosságára teremtődtünk? Ki a teremtőnk? Átalakíthatod most magad, mert az univerzumból olyan segítő erőterek, energiák, szellemi értékeket felébresztő energia mezők váltak elérhetővé számunkra, melyhez önmagunk felemelkedésén keresztül csatlakozhatunk! Tedd fel a kérdést, kihez, mihez csatlakozom, kinek minek vagyok a csatlósa? Hajlandó vagyok a tiszta felém áradó Forrás erőhöz csatlakozni? Valódiságod örök, erőd központja az a Szent lélekerő, melyben teremtőd lényegiségével is teremthetsz nagyszerűbb belső valóságot. Mit teszel valóságoddá? Képes vagy valóságoddá tenni a szeretetet, ha eljössz közénk, közös teremtő tudatosságunk által létre hozzuk azt a teret ahol önmagadra, egymásra találunk, a szeretet konferencia a lelkek találkozása a szeretetben! Eszterrel várunk, drága szeretetben barátunk!
Előadó: Kertész Kata Keke
Előadó: Sándor Eszter
3. Szeretet meditáció - Sándor Eszter tolmácsolásában
Előadó: Sándor Eszter
Gyere és légy részese a csodának, mely több, mint 100 ember összekapcsolása ad Neked!
 

Kik segítik bejárni fejlődésed útját? Nézd meg, kik a segítőid!

Sándor Eszter

Spirituális vezető, Médium

Több, mint 8 éve foglalkozom pszichotronikával, 7 éve tanítom a pszichotronikát. 6 éve különböző Spirituális online programokat szervezek, vezetek! Médiumként üzeneteket adok át a hozzám fordulóknak. Érzékelem és segítem a Szellemvilágot!

Tovább olvasom...

Kertész Kata Keke

Lélekkertész, Dráma tanár, A szeretet leckék könyv írója. Játszott a színek házában

Tovább olvasom...

Kiállítók

MarilynArt

Ásvány, ékszer -és ajándékbolt

Lassan 7.éve, hogy belecseppentünk az ásványok világába és szeretetébe,mint családi vállalkozás. Eleinte csak az ásvány gyűjtő túrákon szerzett ásványokkal gazdagítottuk a kiállításokat, most már azonban két bolttal is gazdagabbak lettünk, amit Dunakeszin és Vác szívében meg is találtok. Minden érdeklődőt, ásvány imádót várunk sok szeretettel. Boltok elérhetőségei: 2600 Vác, Köztársaság út 11-13. 2121 Dunakeszi, Dunakeszi-Göd Tesco Kapcsolat: Tel: 06 20 274 4499 Facebook: MarilynArt Ásvány, ékszer -és ajándékbolt.

Tovább olvasom...

Sándor Eszter

Spirituális vezető, Médium

Több, mint 8 éve foglalkozom pszichotronikával, 7 éve tanítom a pszichotronikát. 6 éve különböző Spirituális online programokat szervezek, vezetek! Médiumként üzeneteket adok át a hozzám fordulóknak. Érzékelem és segítem a Szellemvilágot!

Tovább olvasom...

Spirituális mentorod: Sándor Eszter

Ki áll a Szeretet Konferencia és a szervezés mögött?

Szia, Sándor Eszter vagyok. Emberek százainak segítettem már és láttam, ahogyan órák, napok vagy hetek alatt változik meg az életük. Most pedig rajtad a sor, hogy segítsek Neked. Ha eltökélt vagy a változás iránt, akkor tudok neked segíteni. Pontosan ezért hoztam létre a Szeretet Konferenciát. Gyere, csatlakozz.

Hogy érzik magukat az emberek a programjaimon?

Újjászületésnap - egy másik programunk - hangulata

Megválaszoltuk a kérdéseidet!

Gyakran ismételt kérdések

Online a tudatszintemeles.hu weboldalon keresztül. A helyszínen is meg tudod vásárolni a jegyedet! Kattints ezen az oldalon egy sárga gombra és foglald is le a helyed! 🙂

Bankkártyával vagy utalással rendezheted! A Bankkártya adatokat az oldal nem jegyzi meg, harmadik félnek nem adja ki! Csak elővételben lehet jegyet venni Június 13-ig!

Igen készül, lehet venni kombinált jegyet, melyhez az előadások anyagát emailben elküldjük a rendezvényt követő 2 héten belül.

Nem kell, bárki részt vehet a rendezvényen.

Nincs, sajnos nem áll módunk visszavenni a jegyet! Amennyiben mégsem jó számodra az időpont és már megvetted a jegyet, javasoljuk, add át másnak a jegyet. 🙂

Budapesten a MagNet Közösségi Házban, Hamvas teremben.

Időpont: 2024. június 16.

A környéken vasárnap díjmentes a parkolás.

Igen, maximum 190 főt tudunk személyesen fogadni!

Igen a rendezvényen több szünet is lesz. Többek között 1 órás ebédszünet!

A MagNet ház büféjében van étkezési lehetőség.

9:30-15:30-ig tart a rendezvény!

Igen, több kiállító is lesz a helyszínen!

Nyitottságot, szeretetet!

Szeretettel ajánlom a videófelvételt számodra!

Az egész napos programról felvétel készült, amit visszanézhetsz, hallgathatsz bármikor.

Kérdésed maradt?

Keress bátran, megválaszolom neked:

Elégedett vásárló
0 +
Csoport tag
0 +
Sikeres képzés megtartva
0 +
Év szakmai tapasztalat
0 +

Tudatszint emelés –  © Minden jog fenntartva 

Weboldalt készítette: Weblapmentor