Védelem nap

- Egy nap mely Rólad szól! És az önmagad védelméről! -

Védd meg lelki békéd és harmóniádat, fedezd fel belső erőforrásaidat és éld át a spirituális védelem hatalmát. Vedd kezedbe az életedet, és nyisd meg a lelki nyugalom kapuját! 2023. Március 12-én a Magnet házban! Jelentkezz most!

Előfordult már veled, hogy kiborultál?

A nap végére nem maradt energiád?

Nyugi, tudom min mész keresztül!
Én is így kezdtem!
Itt vagyok, sőt hárman leszünk!
3 különböző nézőpontból közelítjük meg a test, lélek, szellem, energetikai rendszerünk tisztítását és védelmét!

Mit is jelent ez a gyakorlatban?

Program információ

Tekintsd át a program információkat. Légy részese az Védelem napnak. Többféle előadásra és meditációra is számíthatsz a nap folyamán.

Előadó: Sándor Eszter
Jelenlét gyakorlattal kezdünk, mely közben megmutatom Neked, hogyan érheted el, hogy egy csoport csapatként működjön együtt!
Előadó: Sándor Eszter
Előadó: Dr. Gelléri Julianna
Megmutatja Neked, hogyan érheted el, hogy jól érezd magad a testedben. Informatikai csoda vagyunk, ami nem romlik el, de a testünk jelez az élethelyzetünknek megfelelően. Meg tudjuk tanulni, hogy mit jelentenek az üzenetek.
Előadó: Dr. Gelléri Julianna
Előadó: Sándor Eszter
Milyen természeti alaptörvények szerint működik a testünk? Hogyan épül fel az energetikai rendszerünk? Miért fontos tisztítani a teljes energetikai rendszerünk? Az egyes csakrák tisztán tartása, hogyan hat az életünkre? Hogyan tarthatjuk karban a lelkünket? Egyáltalán miért fontos a Szellemünket védeni? Milyen tisztítási és védelmi módszerek léteznek? Különböző élethelyzetben melyik védelmet célszerű használni? Ezekre a kérdésekre kapunk választ az Égiektől!
Előadó: Sándor Eszter
Előadó: Pozsgai Nikoletta
A magyar ősiség szellemi gyökerei konkrét tanításokat adnak át a három világról, melyben élünk, működésükről és lakóiról. A szerves tér és időképzet a hitrendszer alapja, melyből egyenesen következik a véd elem életgyakorlata is. Az AranyAsszony Tradíció generációról-generációra átadott ősemlékezete alapján test-lélek-szellem tereinek védelme kapcsán az előadásban megismerheted a személyes és elsősorban az otthonod terének védelmére vonatkozó alapvető tanításokat.
Előadó: Pozsgai Nikoletta
Előadó: Sándor Eszter
Záró meditáció: Thot üzenete a Védelemről.
Előadó: Sándor Eszter
Tarts velünk!
 

Kik segítik bejárni fejlődésed útját? Nézd meg, kik fognak előadni!

Sándor Eszter

Spirituális vezető, Médium

Több, mint 6 éve foglalkozom Szellemgyógyásszattal. 5 éve tanítom a Szellemgyógyászatot. 4 éve különböző Spirituális online programokat szervezek, vezetek! Médiumként üzeneteket adok át a hozzám fordulóknak. Érzékelem és segítem a Szellemvilágot!

Tovább olvasom...

Pozsgai Nikoletta

kineziológus, TEK oktató életmód tanácsadó-és terapeuta Személyiség Integrációs Tréner, Szinkron Coach

Megalapította és vezeti a Női Önmegvalósítás Kincsestárát és az AranyAsszony Iskolát. Képviseli a szakrális magyar hagyományokat országszerte és nemzetközi szinten. 7 megjelent könyve, 38 online tanfolyama segíti a nőket önmegvalósításukban. Immár 25  éve Női segítőként egyéni és csoportos blokkoldási folyamatokat kísér, női köröket és női szertartásokat tart, női segítőket képez és mentorál.  Mottója: Ha szeretet van, minden van. 

Elérhetőségek: 

Honlap: 

www.noionmegvalositas.hu 

Youtube:

https://www.youtube.com/c/pozsgainikoletta

Facebook:

https://www.facebook.com/noiteljesseg

Tovább olvasom...

Dr. Gelléri Julianna

Fül-orr-gégész, Foniáter, Homeopata orvos - Biologika és Recall Healing gyógyírás

1980-ban végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános karán. Fül-orr-gégészetből, Foniátriából szakvizsgát, Homeopátiából liszence vizsgát tettem ugyanezen az egyetemen. Tanultam a betegségek lelki, spirituális okáról, mely segített a hollisztikus kép kialakításában. Mivel az akadémikus orvoslás során azt láttam, hogy főleg a tüneteket szüntetjük meg, további utakat kerestem. 2012-ben ismerkedtem meg a Recall Healing-gel, ami az Újmedicina kiegészítése. Oknyomozás, hogy miért pont az és akkor történik velünk, feltérképezése a családi klánunk történetének. A Biologikával 14 éve foglalkozom, Barnai Robertótól tanultam, aki Hammer doktor fantasztikus tudását informatikusként számunkra teljesen feldolgozhatóvá tette. Ezek az alternatívák együttesen és a betegekkel való szoros együttműködés figyelemre méltó eredményeket adnak a gyógyulás-gyógyítás terén.Ezek az alternatívák együttesen és a betegekkel való szoros együttműködés figyelemre méltó eredményeket adnak a gyógyulás-gyógyítás terén.

Tovább olvasom...

Spirituális mentorod: Sándor Eszter

Ki áll a Védelem nap és a szervezés mögött?

Szia, Sándor Eszter vagyok. Emberek százainak segítettem már és láttam, ahogyan órák, napok vagy hetek alatt változik meg az életük. Most pedig rajtad a sor, hogy segítsek Neked. Ha eltökélt vagy a változás iránt, akkor tudok neked segíteni. Pontosan ezért hoztam létre a Védelem napot. Gyere, csatlakozz.

Hogy érzik magukat az emberek a programjaimon?

Újjászületésnap - egy másik programunk - hangulata

Jelentkezz most!

Válassz a csomagok közül, igényeidnek megfelelően!

Helyszín: Magnet ház 1062 Budapest, Andrássy út 98. 2023.Március.12. 10-15 óra

Személyes részvétel

11.990,-Ft

Felvétel

6.990,-Ft

Személyes részvétel + felvétel

14.990,-Ft

Megválaszoljuk a kérdéseidet!

Gyakran ismételt kérdések

Online a tudatszintemeles.hu weboldalon keresztül. A helyszínen nincs jegyértékesítés! Kattints ezen az oldalon egy sárga gombra és foglald is le a helyed! 🙂

Bankkártyával vagy utalással rendezheted! A Bankkártya adatokat az oldal nem jegyzi meg, harmadik félnek nem adja ki! Csak elővételben lehet jegyet venni Március 10-ig!

Igen készül, lehet venni kombinált jegyet, melyhez az előadások anyagát emailben elküldjük a rendezvényt követő 2 héten belül.

Nem kell, bárki részt vehet a rendezvényen.

Nincs, sajnos nem áll módunk visszavenni a jegyet! Amennyiben mégsem jó számodra az időpont és már megvetted a jegyet, javasoljuk, add át másnak a jegyet. 🙂

Budapesten a Magnet házban, Andrássy út 98, 1062

Időpont: 2023. Március 12-én 10-15 óráig

Igen a rendezvényen több szünet is lesz. Többek között 1 órás ebédszünet!

A Magnet ház éttermeiben számos étkezési lehetőség van!

10:00-15:00-ig tart a rendezvény!

Nyitottságot, szeretetet!

Nap
Óra
Perc
Mperc

Kérdésed maradt?

Keress bátran, megválaszolom Neked:

Elégedett vásárló
0 +
Csoport tag
0 +
Sikeres képzésen túl
0 +
Év szakmai tapasztalat
0 +

Tudatszint emelés –  © Minden jog fenntartva 

Weboldalt készítette: Weblapmentor