Bőség oldás energetikai tisztítással Thoth vezetésével!

Gyere és légy részese a tiszta áldott energiának, mely emelve a rezgésszintedet, segít beengedni a bőséget az életedbe! 🤗

Gondolkodtál már ezen?

Milyen lenne az életed, ha bőségben élnél?

Egyáltalán mit jelent számodra a bőség? Mit gondolsz mi az, ami megakadályozz a bőség beengedésében?

A jó hírem, hogy ezekre van megoldás!

Tudom, már Te is sokszor halottál a vonzás törvényéről és a hited egy kicsit megtépázott az újabb csodamódszerektől, ez egy komoly belső munka!

Lépésről lépésre mindenben segítek!

Elmesélem neked, hogy én hogyan engedtem meg magamnak, hogy egy családi házban éljek és bőség vegyen körül az életem minden területén

A Titok és a hozzá hasonló filmeket, könyveket kívülről fújtam, mégsem történt semmi, nem értettem, hogy mi az amivel blokkolom a pénz áramlását.

Képzeld el, egyik képzésen azzal kezdtük, hogy írjuk le, azokat a gondolatokat, mely eszünkbe jut a pénzről, meglepődtem a sok negatív gondolaton, hitrendszeren!

Így tapasztalatból tudom, hogy ez tanulható!

Szellemgyógyászként tudtam, hogy sok blokk lehet az életemben, a gyógyításra, tanításra már oldottam is és az a része rendbe jött. Igen ám, csakhogy spiri segítőként azt is tanították, hogy nem élhetek bőségben, mintha segítőként csak szegénységben élhetnék. Éreztem, hogy itt valami hiba van, hisz Isten sehol nem mondja azt, hogy neked szenvedned kell

Elkezdtem hát oldani azokat az életeimet, amikor szegénységi fogadalmat tettem, amikor lemondtam a pénzről, amikor lemondtam az otthonomról. Képzeld el, ahogy oldottam és a jelen életem negatív programjait is kivettem a rendszeremből, elkezdett áramolni felém a pénz.

Szellemgyógyász képzés keretén belül, leteszteltük a tanítványokon is, akik elvégezték az oldást, csodás bevételekről számoltak be, volt akinek a lakáshitele alakult kedvezően, volt aki autót vásárolt, olyan is aki azóta rendszeresen megkapja a fizetését, amit előtte nem kapott meg mindig pontosan.

Szóval, azt tapasztaltuk, hogy ha napi szinten tisztán tartjuk az energia rendszerünket és oldjuk a pénzzel kapcsolatos életeket, megjelenik a bőség az életünkben, mindenkinél olyan mértékben, amit először el tud hinni.

Gondolom, Te is hallottál már, arról, hogy Aranykor jön a földre, sok Égi segítő azon van, hogy ez mielőbb megvalósuljon. Én is arra törekszem, hogy segítsek Neked, hogy a Te életed is rendeződjön.

Mit szólnál...

Ha mindezt Te is el tudnád érni? És mit szólnál, ha gyorsabban tudnád elérni, mint ahogy én tettem ezt? Engedd, hogy segítsek!

Gondolkodtál már ezen?

Június 16-án csütörtök 20:00-tól Bőség estet tartok online!

Nézzük, milyen programra számíthatsz:

Gyere és légy részese a tiszta áldott energiának, mely emelve a rezgésszintedet, segít beengedni a bőséget az életedbe!

Meditáció

Szakmai előadó: Sándor Eszter

Réka tapasztalata a napi szintű energetikai tisztításról:

Fejleszd tudatosan ÖNMAGAD!

Jelentkezz most!

Tanulj és fejlődj otthonod kényelméből. Egy 2 órás online programra számíts! Csatlakozz a Bőség esthez most! Jelentkezési és fizetési határidő 2022.06.15 szerda éjfél!

Nap
Óra
Perc
Mperc

Bőség Est online

7.000,-Ft

VIP csomag

13.000,-Ft

Alap csomag

7.000,-Ft

Időpont és helyszín:

2022.06.16. 20:00-22:00-ig tart a Bőség est. Helyszín: otthonod melegében online. A képzésen csak felnőttek (18 év felettiek) vehetnek részt!

Kedvezmény tagoknak:

Spiri klub tagoknak és a Mentor program részvevőinek 20% kedvezményt biztosítok.

Utalási információk:

Jelentkezési és fizetési határidő 2022.06.15 szerda éjfél. Jelentkezésed kizárólag a részvételi díj átutalásával válik érvényessé. Az átutalással kapcsolatos információkat megkapod emailben a jelentkezés után.

Kérdésed maradt?

Keress bátran, megválaszolom neked:

Elégedett vásárló
0 +
Csoport tag
0 +
Sikeres képzés megtartva
0 +
Év szakmai tapasztalat
0 +

Tudatszint emelés –  © Minden jog fenntartva 

Weboldalt készítette: Weblapmentor