Újjászületés nap

Találj rá a Földi feladataidra, és találj válaszokat a leszületésed kérdéseire

Az egynapos program, felvételről.
 Rendeld meg az online csomagot és nézd vissza a felvételt.

Milyen előadásokra számíthatsz?

Program információ

Tekintsd át a program információkat. Légy részese az újjászületés napnak. Többféle előadásra és meditációra is számíthatsz a nap folyamán.

Előadó: Sándor Eszter
1. Előadás a leszületés tervünkkel kapcsolatban
Elmondom az én tudásomat a leszületési tervről, mely segíthet Neked megérteni, hogy miért történtek veled olyan dolgok az életedben. Mi az amit a Lelked meg akart tapasztalni.
Előadó: Sándor Eszter
Előadó: Sándor Eszter
2. Médiumi közvetítés a születéssel kapcsolatban
Megtudhatod az Égiek üzenetét a leszületéssel, újjászületéssel kapcsolatban!
Előadó: Sándor Eszter
Előadó: Sándor Eszter
3. Leszületés meditáció
Mely keretében össze szedjük a leszakadt részeinket, ráláthatsz a földi vállalt feladataidra. A leszületés meditáció egy fantasztikus utazás, melynek keretében láthatod magad energia testben. Végig jövünk energetikailag a születésen. Ez segíthet feldolgozni az esetleges negatív élményt. Energetiailag lehetőséget lesz felülírni a születésedet. Mármint, ha az nem volt zökkenőmentes, azzá teheted.
Előadó: Sándor Eszter
Előadó: Dr. Gelléri Julianna
4. Indítóprogram előadás
Egyediségünk egyik fontos pillére az Indítóprogram. Ez kb.30 hónap. A fogantatás előtt 9 hónappal kezdődik, magában foglalja a fogantatást, a pocaklakó létet, a születést, s az első életévünkig eltelt időt. Ez az időszak sok életünkben előforduló dologra ad magyarázatot pl.betegségek,viselkedés...
Előadó: Dr. Gelléri Julianna
Előadó: Rátkai Eszter
5. Előadás a születés szimbolikájàba és blokkoldás
Aki nem könnyedén születik, az gyakran hordoz magával blokkokat egész életében. Sejtjeink őrzik a rendellenes születést. Például a császár általi születést. A prenatàlis pszichológia, magzati időkre való sejtemlékezet relaxációs technika hatására gyermekrajzokon àt megjelenő folyamatába, s feldolgozásába enged rövid betekintést. Saját relaxációs élménnyel egybekötve. Gyere, ismerd meg ezeket a blokkokat és találj válaszokat is.
Előadó: Rátkai Eszter
Előadó: Rontó József
6. Az Én utam! Út a teremtőhőz, ahogy Én megélem!
Saját megtapasztalásaimon keresztül mutatom meg, hogy Te is elérheted a célod. Hogyan legyél tudatos, hogyan ismerheted meg magad? Kommunikáció szerepe, jelentősége az Égi segítőkkel, kérni és a hálaadás fontossága.
Előadó: Rontó József
Előadó: Sándor Eszter
7. Új test lélek szellem születése, harmonizálása!
Meditáció, mely segíthet az új életedben elindulni. Eneregetikailag felkészítjük, harmonizáljuk a Testet, Lelket, Szellemet az ÚJ ÉLETRE!
Előadó: Sándor Eszter

Kik segítik bejárni fejlődésed útját? Nézd meg, kik fognak előadni!

Sándor Eszter

Spirituális vezető, Médium

Több, mint 6 éve foglalkozom Szellemgyógyásszattal. 5 éve tanítom a Szellemgyógyászatot. 4 éve különböző Spirituális online programokat szervezek, vezetek! Médiumként üzeneteket adok át a hozzám fordulóknak. Érzékelem és segítem a Szellemvilágot!

Tovább olvasom...

Rátkai Eszter

Logopédus, szakvizsgázott gyógypedagógus, pszichológus országos diagnosztikai szakértő

Húsz éve foglalkozom elsősorban 0-25 éves korú kliensek komplex, holisztikus szemléletű terápiàjàval, felnőtt korosztálynál önismereti terápiával, énkep korrekcióval, trauma feldolgozással. A születési élmények, emlékek feltárása a Transzperszonàlis klinikai pszichológia viszonylag új kutatási területe, mely egyre inkább a fogantatás előtti, körüli és utàni élmények feltárását, a születés, mint első krízishelyzet, trauma feldolgozását, élményeit helyezi tudomànyos kutatásainak fókuszába.

Tovább olvasom...

Rontó József

Villamosmérnök

Mindig is szerettem volna megérteni a világ, a tágabb értelemben vett Universum működését. Néhány évvel ezelőtt kezdődött…vágyam meghallgatásra talált, s megkapva az áldást, elkezdtek fentről tanítani. Csodálatos dolgokat tapasztaltam meg, amelyeket nem értettem, nem tudtam mi történik Velem, de működött….s ezen lassú tanulási folyamat következményeként, egyre magasabb szinten folytathattuk a kommunikációt. A fejlődésem 2021 őszén fordulóponthoz érkezett, hihetetlen mértékben felgyorsult, amikor is elkezdtem, az Eszter által vezetett Szellemgyógyász tanfolyamot. Eszternek köszönhetően, akinek tanításáért, útmutatásért végtelenül hálás vagyok, a fejlődésem egy teljesen másik dimenzióba lépett. Eszter egy, számomra eddig ismeretlen, új világot kapuit tárta ki előttem, melynek a megismerése számomra, még előttünk álló, hatalmas, közös feladat.

Tovább olvasom...

Dr. Gelléri Julianna

Fül-orr-gégész, Foniáter, Homeopata orvos - Biologika és Recall Healing gyógyírás

1980-ban végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános karán. Fül-orr-gégészetből, Foniátriából szakvizsgát, Homeopátiából liszence vizsgát tettem ugyanezen az egyetemen. Tanultam a betegségek lelki, spirituális okáról, mely segített a hollisztikus kép kialakításában. Mivel az akadémikus orvoslás során azt láttam, hogy főleg a tüneteket szüntetjük meg, további utakat kerestem. 2012-ben ismerkedtem meg a Recall Healing-gel, ami az Újmedicina kiegészítése. Oknyomozás, hogy miért pont az és akkor történik velünk, feltérképezése a családi klánunk történetének. A Biologikával 14 éve foglalkozom, Barnai Robertótól tanultam, aki Hammer doktor fantasztikus tudását informatikusként számunkra teljesen feldolgozhatóvá tette. Ezek az alternatívák együttesen és a betegekkel való szoros együttműködés figyelemre méltó eredményeket adnak a gyógyulás-gyógyítás terén.Ezek az alternatívák együttesen és a betegekkel való szoros együttműködés figyelemre méltó eredményeket adnak a gyógyulás-gyógyítás terén.

Tovább olvasom...
Meditáció

Spirituális mentorod: Sándor Eszter

Mit mondanak azok, akik már részt vettek a programokon?

Emberek százainak segítettem már és láttam, ahogyan órák, napok vagy hetek alatt változik meg az életük. Most pedig rajtad a sor, hogy segítsek Neked. Ha eltökélt vagy a változás iránt, akkor tudok neked segíteni. 

Fejleszd tudatosan ÖNMAGAD!

Jelentkezz most!

Online felvétel

5.000,-Ft

BETELT
Személyes részvétel

9.900,-Ft

BETELT
Online + személyes

13.000,-Ft

Online felvétel

Az egész napos programról felvétel készült, amit visszanézhetsz bármikor.

Kérdésed maradt?

Keress bátran, megválaszolom neked:

0 +
Elégedett vásárló
0 +
Csoport tag
0 +
Sikeres képzés megtartva
0 +
Év szakmai tapasztalat

Tudatszint emelés –  © Minden jog fenntartva 

Weboldalt készítette: Weblapmentor