Mentor Program

Sándor Eszter spirituális vezető személyes segítsége és egy megválogatott spirituális közösség

Érj el sorsfordító változást a Mentor Program® segítségével 5 hónap alatt. Személyes segítségnyújtás a prémium programban. Izgalmas, Égi vezetés, gyorsabb fejlődéssel. 

Mi mindennel gazdagodsz?

Spirituális vezető általi személyes útmutatást kapsz a spirituális világ útvesztőiben

Hogyan fogjuk bejárni fejlődésed útját?

A fent említett anyagra egy könnyen követhető 5 hónapos programot építettem fel, ahol minden hónapban fogsz találkozni meditációval, esettanulmánnyal, tudástárral, írott és videós anyaggal, Médiumi közvetítéssel. Kérdezz-felelek lehetőség is lesz, hogy a program Rád szabott legyen.

1. hónap
Megtanulod a teljes energetikai rendszered tisztán tartását. Információt, egyszerű, könnyen beépíthető tudást kapsz a rendszered tisztán tartására, hogy kiegyensúlyozottabb, szeretetteljesebb életet élhess. Megtudhatod, hogyan rendezheted a kapcsolataidat. Átvesszük az aktuális védelmeket, a tértisztítás alapjait, hogy tiszta térben élhess és dolgozhass.
1. hónap
2. hónap
Megtudhatod a karma működését, tisztítását. Hogyan élj úgy, hogy ne teremts új karmát. Megtudhatod a mágia rejtelmeit, egyáltalán mi is a mágia, hogyan veheted le, ha bármilyen mágikus hatás van rajtad, hogyan veheted le a szexuális mágiát. Fontos, hogy ezen program keretében mágia levételről és nem készítéséről lesz szó! Minden más negatív energia levételét megtanulod (átok, voodoo baba, generációs átok, előző életből hozott szerelmi kötés, stb.). Ráláthatsz a saját blokkjaidra és feloldhatod azokat.
2. hónap
3. hónap
Előző élet tisztítása. Veled lévő saját lelkek tisztítása, oldása. Szülőktől átvett minták felismerése és tisztítása. Szülökkel való kapcsolat energetikai rendezése, akár előző élet tisztítása a szüleiddel.
3. hónap
4. hónap
Jelen életből eredő dolgok tisztítása, oldása. Gyerekkori sérelmek oldása. Leszakadt részeid visszahozatala. Főbb életszakaszok oldása, tisztítása. Önbizalom növelése.
4. hónap
5. hónap
Eszközöket kapsz magadhoz, egyfajta útmutatót, melyhez később is hozzá tudsz nyúlni.
5. hónap

Valójában ki is a spirituális vezető?

Egy spirituális vezető olyan személy, aki másokat vezet az életük spirituális útján, segítve őket a belső békéjük, önismeretük és életcéljuk megtalálásában. Az ilyen spirituális vezetők általában mély spirituális tapasztalattal rendelkeznek, és képesek segíteni másoknak, hogy kapcsolatba lépjenek a belső bölcsességükkel, és felfedezzék a létezés mélyebb értelmét.

A spirituális vezetők tevékenységei változóak lehetnek, és az adott vezető személyiségétől és specializációjától függenek. Néhányan a meditáció, a személyes kapcsolatok, az életcél és az önismeret mentén dolgoznak, míg mások a spirituális gyógyítás, a terápia vagy a spirituális tanítás terén tevékenykednek. Azonban az a közös vonás, hogy mindegyikük arra törekszik, hogy segítsen az embereknek egy boldogabb, egészségesebb és teljesebb élet elérésében, és az életükben a spirituális dimenziók megismerésében.

Spirituális vezető: Sándor Eszter

Mit mondanak azok, akik már részt vettek a programokon?

Emberek százainak segítettem már és láttam, ahogyan órák, napok vagy hetek alatt változik meg az életük. Most pedig rajtad a sor, hogy segítsek Neked. Ha eltökélt vagy a változás iránt, akkor tudok neked segíteni. 

Mennyibe kerül a Spirituális mentor program és milyen bónuszok járnak hozzá?

Bronz csomag

45.990 Ft / hó helyett 45% kedvezménnyel
25.295,-Ft /hó

Silver csomag

49.990 Ft / hó helyett 45% kedvezménnyel
27.495,-Ft /hó

Gold csomag

89.990 Ft / hó helyett 45% kedvezménnyel
49.495,-Ft /hó

A program számodra naponta 843,-Ft. Már a napi kávé is többe kerül ennél. Az értéke pedig messze meghaladja az árát. Ha belegondolsz, egy teljes értékű tudást kapsz az életed rendbe tételéhez.

Sőt! Többet ennél, mert én praktikus és kézzelfogható TUDÁST adok át számodra, nem csupán információk garmadáját. Egy rendszert kapsz, egy szisztémát, 5 hónapos programban. Használd ki a 45%-os kedvezményt!

Fejleszd tudatosan ÖNMAGAD!

A kedvezményes jelentkezés és fizetési határidő október 15 éjfél!

Nap
Óra
Perc
Mperc

Egyéb információ:

A program 2023. október 16-án kezdődik! Online formában történik a program. Előre felvett, feltöltött anyagok, plusz élő közvetítések!

Maximum 25 főt tudok vállalni és a helyek hamar betelnek. Jelentkezz most!

Kérdésed maradt?

Keress bátran, megválaszolom Neked:

0 +
Elégedett vásárló
0 +
Csoport tag
0 +
Sikeres képzésen túl
0 +
Év szakmai tapasztalat

Tudatszint emelés –  © Minden jog fenntartva 

Weboldalt készítette: Weblapmentor