Mentor Program

Sándor Eszter spirituális vezető személyes segítsége és egy megválogatott spirituális közösség

Érj el sorsfordító változást a Mentor Program® segítségével 7 hónap alatt.

Személyes segítségnyújtás a prémium programban.

Izgalmas, Égi vezetés, gyorsabb fejlődéssel. 

Mi mindennel gazdagodsz?

Spirituális vezető általi személyes útmutatást kapsz a spirituális világ útvesztőiben

Hogyan fogjuk bejárni fejlődésed útját?

A fent említett anyagra egy könnyen követhető 7 hónapos programot építettem fel, ahol minden hónapban fogsz találkozni meditációval, esettanulmánnyal, tudástárral, írott és videós anyaggal, Médiumi közvetítéssel. Kérdezz-felelek lehetőség is lesz, hogy a program Rád szabott legyen.

1. hónap
A SPIRI MINDENNAPOK
Megtanulod a teljes energetikai rendszered tisztán tartását. Információt, egyszerű, könnyen beépíthető tudást kapsz a rendszered tisztán tartására, hogy kiegyensúlyozottabb, szeretetteljesebb életet élhess. Megtudhatod, hogyan rendezheted a kapcsolataidat. Átvesszük az aktuális védelmeket, a tértisztítás alapjait, hogy tiszta térben élhess és dolgozhass.
1. hónap
2. hónap
MÁGIA ÉS BŰBÁJ FELOLDÁS
Megtudhatod a karma működését, tisztítását. Hogyan élj úgy, hogy ne teremts új karmát. Megtudhatod a mágia rejtelmeit, egyáltalán mi is a mágia, hogyan veheted le, ha bármilyen mágikus hatás van rajtad, hogyan veheted le a szexuális mágiát. Fontos, hogy ezen program keretében mágia levételről és nem készítéséről lesz szó! Minden más negatív energia levételét megtanulod (átok, voodoo baba, generációs átok, előző életből hozott szerelmi kötés, stb.). Ráláthatsz a saját blokkjaidra és feloldhatod azokat.
2. hónap
3. hónap
BELSŐ GYEREK
Jelen életből eredő dolgok tisztítása, oldása. Gyerekkori sérelmek oldása. Leszakadt részeid visszahozatala. Főbb életszakaszok oldása, tisztítása. Önbizalom növelése.
3. hónap
4. hónap
GENERÁCIÓS BLOKKOLDÁS
Előző élet tisztítása. Veled lévő saját lelkek tisztítása, oldása. Szülőktől átvett minták felismerése és tisztítása. Szülőkkel való kapcsolat energetikai rendezése, akár előző élet tisztítása a szüleiddel.
4. hónap
5. hónap
NŐI, FÉRFI EGYENSÚLY
Hogyan érheted el, hogy benned egyensúlyba legyen a női és a férfi oldal. Miért is van erre szükség? Mindez hogyan segít megteremteni az egyensúlyt a mindennapi életedben? Miként támogatja ez a harmonikus párkapcsolatodat?
5. hónap
6. hónap
HOGY EL NE TÉVEDJ
Hogyan találd meg azt a szellemi vezetőt, aki számodra az ideális partner a spirituális utadon. Miként veheted észre, hogy tévútra vezetnek és hogyan válassz magadnak új vezetőt.
6. hónap
7. hónap
MIÉRT VAGY ITT
Eszközöket kapsz magadhoz, egyfajta útmutatót, melyhez később is hozzá tudsz nyúlni. Ráláthatsz a képességeidre és ki is aknázhatod azokat. Megtudhatod mi a küldetésed.
7. hónap

Valójában ki is a spirituális vezető?

Egy spirituális vezető olyan személy, aki másokat vezet az életük spirituális útján, segítve őket a belső békéjük, önismeretük és életcéljuk megtalálásában. Az ilyen spirituális vezetők általában mély spirituális tapasztalattal rendelkeznek, és képesek segíteni másoknak, hogy kapcsolatba lépjenek a belső bölcsességükkel, és felfedezzék a létezés mélyebb értelmét.

A spirituális vezetők tevékenységei változóak lehetnek, és az adott vezető személyiségétől és specializációjától függenek. Néhányan a meditáció, a személyes kapcsolatok, az életcél és az önismeret mentén dolgoznak, míg mások a spirituális gyógyítás, a terápia vagy a spirituális tanítás terén tevékenykednek. Azonban az a közös vonás, hogy mindegyikük arra törekszik, hogy segítsen az embereknek egy boldogabb, egészségesebb és teljesebb élet elérésében, és az életükben a spirituális dimenziók megismerésében.

Spirituális vezető: Sándor Eszter

Mit mondanak azok, akik már részt vettek a programokon?

Emberek százainak segítettem már és láttam, ahogyan órák, napok vagy hetek alatt változik meg az életük. Most pedig rajtad a sor, hogy segítsek Neked. Ha eltökélt vagy a változás iránt, akkor neked is tudok segíteni. 

Milyen költségekkel számolj és mit kapsz az egyes csomagokban?

Bronz csomag

45.990 Ft / hó helyett 45% kedvezménnyel
25.295,-Ft /hó

Silver csomag

49.990 Ft / hó helyett 45% kedvezménnyel
27.495,-Ft /hó

Gold csomag

89.990 Ft / hó helyett 45% kedvezménnyel
49.495,-Ft /hó

A program számodra naponta 843,-Ft. Már a napi kávé is többe kerül ennél. Az értéke pedig messze meghaladja az árát. Ha belegondolsz, egy teljes értékű tudást kapsz az életed rendbe tételéhez.

Sőt! Többet ennél, mert én praktikus és kézzelfogható TUDÁST adok át számodra, nem csupán információk garmadáját. Egy rendszert kapsz, egy szisztémát, 7 hónapos programban. Használd ki a 45%-os kedvezményt!

Fejleszd tudatosan ÖNMAGAD!

A kedvezményes jelentkezés és fizetési határidő április 19 éjfél!

Nap
Óra
Perc
Mperc

Egyéb információ:

A program 2024. április 22-én reggel 8 órakor kezdődik, két hetente délelőtt lesz megtartva 8-11 között! Online formában történik a program. Előre felvett, feltöltött anyagok, plusz élő közvetítések!

Maximum 25 főt tudok vállalni és a helyek hamar betelnek. Jelentkezz most!

Kérdésed maradt?

Keress bátran, megválaszolom Neked:

Elégedett vásárló
0 +
Csoport tag
0 +
Sikeres képzésen túl
0 +
Év szakmai tapasztalat
0 +

Tudatszint emelés –  © Minden jog fenntartva 

Weboldalt készítette: Weblapmentor