Köszönjük szépen a jelentkezést!

Sikeres jelentkezés!

Emailben küldtünk egy visszaigazolást. A program előtt jelentkezünk a részletekkel! 

Ha lenne bármilyen kérdésed, keress minket az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Sándor Eszter elérhetőségei:
+3630-592-59-45
info@tudatszintemeles.hu


Kiss Krisztina elérhetőségei:
+36-20-421-00-39
kapcsolat@kodmonkonyveloiroda.hu

Ismerd meg azok történetét, akik 7x és 10x nettó bevétel növekedést értek el COVID, kilátástalanság, válás közben

Talán hihetetlennek tűnik. Olvasd el a történetüket, mert nekik sem volt tejfel az Élet. Hullámvasúton keresztül érték el mindezt. És most a céljuk az, hogy Te gyorsabban, kevesebb hullámvölggyel, picit tudatosabban tudd megélni azt, hogy egy válságban ténylegesen lehet növekedni 2023-ban is.

Sándor Eszter saját története

"...a havi bevételem tízszeresére nőtt és "csak" én szabok határt neki!..."

Eszter saját története
Közel 7 éve napi szinten segítek, mentorálok embereket. Kezdetben bizonytalan vendégkörrel 3 gyerek mellett adószámos magánszemélyként.

A vendégkör szépen alakult, indultak különböző csoportmunkák, emiatt nagyon hamar bebizonyosodott, hogy tudom én ezt rendszeresen, üzletszerűen végezni, így egyéni vállalkozó lettem.
Aztán jött a Covid, természetesen én maradtam itthon a gyerekekkel, így jóval kevesebb időm és energiám maradt a munkára, ami miatt jelentősen csökkent a vendégköröm.

2021-ben elindult a magánéleti átalakulásom.
Az akkori férjem közölte velem, hogy váljunk!
Ott álltam értetlenül 3 gyerekkel, hogy akkor most mi lesz velünk, hisz a bevételemből egy normális albérletet sem tudtam kivenni!
Lelkileg összeomolva felhívtam Krisztát, hogy segítsen!
Kriszta adott ötleteket, hogy merre induljak.
Én elkezdtem magamon dolgozni. Energetikailag, lelkileg rendbe tenni magam. Közben megvalósítani Kriszta ötleteit.
Nagyon gyorsan jöttek az eredmények!
Jöttek új kliensek, új lehetőségek, új ötletek.
Félretéve a félelmeimet kibújtam a csigaházból és elkezdtem megmutatni a tudásom, a képességem, önmagam. Ez hozta meg az igazi sikert. A Facebook csoportom napról-napra növekedett, az érdeklődők száma 1-1 élő bejelentkezésen nagyon hamar elérte a 300 főt, a termékeimre egyre kíváncsibbak lettek a követőim, aminek köszönhetően a befolyt bevételem folyamatosan nőtt.
Picit több mint egy év alatt kinőttem az alanyi adómentes kategóriát és Áfa körbe léptem, most pedig újabb óriási ugrás van az életemben, mert  az egyéni vállalkozás mellett Kft.-t alapítók.

Lett közben 3 csodás segítőm!
Azóta a havi bevételem tízszeresére nőtt és “csak” én szabok határt neki!
Minek köszönhetem ezt a csodát?
Volt bátorságom kérni, megtanultam elfogadni és megvalósítani!

Rájöttem, hogy az alkalmazott tudás kincset ér, ahogy a megfelelő csapat kiválasztása is!

Több száz embernek segítettem a saját példám és tudásom révén, az univerzális energiát alkalmazva, Égi segítők által!

Tovább olvasom...

Kiss Krisztina saját története

"...Az Iroda az elmúlt 10 éveben a nettó árbevételét hétszeresére növelte, a foglalkoztatotti létszámát és az ügyfél állományát megháromszorozta..."

2003-ban férjemmel közösen alapítottam a Ködmön Könyvelőiroda Kft-t, aminél a férjem volt a cég arca, ő tárgyalt, ő hozta az ügyfeleket, ő döntött,  intézte a pénzügyeket, én pedig a backstage-ben (háttérben) vittem az érdemi munkát.

Kizárólag a szakmai tudásom fejlesztésére koncentráltam, nem volt személyes kapcsolatom az ügyfelekkel és nem volt ismeretem cégvezetésből.

2010-ben a válásunk miatt egyik napról a másikra megváltozott az életem. Minden feladat és felelősség az én nyakamba szakadt és óriási megdöbbenés volt, hogy a szakmai tudás önmagában édes kevés a vállalkozás vezetéséhez.

Nagyon nehéz volt ez a felismerés, de egyben egy új időszámítás is elindult az életemben, mert önfejlesztésre és vállalkozásfejlesztésre adtam a fejem, megváltoztattam a szemléletemet, nyitottam a világra, nemzetközi és magyar sikeres üzletemberektől tanultam és tanulok jelenleg is.

Elvégeztem többek között ifj. Csontos Vilmos Tiszta tudat & Szellemsebész Szabadegyetemét, elvégeztem Rakovics Éva Élet Változtató Akadémiáján több kurzust is, és részt vettem Pongor-Juhász Attila, Gál Beáta, Szabó Péter, Szendrei Ádám, dr. Csernus Imre tanfolyamain. A mindennapi olvasás, tanulás az életem része lett.

Ezek együttes következménye lett az a nő, aki ma vagyok. Aki már nem “csak” könyvelő, hanem vérbeli vállalkozó, cégvezető. Az Iroda az elmúlt 10 éveben a nettó árbevételét hétszeresére növelte, a foglalkoztatotti létszámát és az ügyfél állományát megháromszorozta és akár a 2008-as pénzügyi válságot, akár a Covid időszakot megerősödve élte át.

Ennek a fejlődésnek a koronája, hogy az idei évben a Leader of The Year mikrovállalati és az év női cégvezetője kategóriájában is bekerültem a TOP 10-be. Sőt, az utóbbi kategóriában dobogós helyet is sikerült szereznem. Irodám pedig megkapta a Dun & Bradstreet AA tanusítványát, mely szerint a velünk történő üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata nagyon alacsony.

Tovább olvasom...

Igaz történetek - inspirálódj a változásukból

Ügyfél vélemények

Nézd meg, hogy miket tapasztaltak azok az emberek, akik hasonló cipőben jártak, mint most te. Nézd meg, hogyan változott meg az életük! Te is elérhetsz hasonló eredményeket.