Előfordult már veled, hogy azt mondták rád, milyen gyerekesen viselkedsz?

Volt olyan élethelyzeted, amikor ok nélkül bepánikoltál?

Esetleg úgy érzed, hogy az önbizalmad nem elég?

Vagy netán nehéz volt a gyerekkorod?

Ilyen esetekben a benned lévő gyermek sérült.

Jellemzően x évesen ért valami trauma (ami nem feltétlen nagy), ami miatt ott megreked egy részed. Ilyen esetben visszamegyünk abba az időpillanatba és kihozzuk azt a részedet.

Mi is pontosan a belső gyermek meditáció?

A belső gyermek meditáció egy olyan technika, amely segít összekapcsolódni a belső gyermeki énünkkel és segít feltárni majd elengedni a gyermekkori sérelmeinket. A meditáció során visszatérhetünk abba az életeseménybe, ahol a trauma történt és az ott rekedt részünket kihozva oldhatjuk a bennünk lévő negatív érzést a traumával kapcsolatban. A meditáció segít, hogyan kapcsolódjunk önmagukhoz, és az érzelmeikhez. A belső gyerek meditáció segíthet elfogadni magunknak.

A belső gyermek meditáció egy 5 alkalmas módszer, melynek segítségével összekapcsolódhatsz a benned lévő csodás gyermeki éneddel, Őt felnevelve megélheted azt a fajta tiszta gyermeki kíváncsiságot, teremtést, kalandvágyat, játékosságot, ami esetleg most hiányzik az életedből.

Miért jó ez a belső gyermek meditáció neked?

Tudatos felnőttként lehetsz jelen az életeben, amikor maximálisan Te irányítod az életedet és nem a benned lévő félős, sértődött, csalódott gyermeki éned.

Könnyebben veheted az akadályokat, jobban ráláthatsz egy élethelyzetben a probléma megoldására, könnyebben észreveheted a lehetőségeket, sokkal teljesebb életed élhetsz.

Amennyiben szeretnél összekapcsolódni a benned lévő gyermeki énnel, Őt szeretetben felnevelni, akkor hívj bizalommal! Ha pedig szeretnél rész venni a csoportos foglalkozásomon, akkor látogass el a Belső gyermek program oldalra.

Tel: + 36305925945