Van egy problémád, amire akár évek óta keresel választ, megoldást. Akárhova mentél, nem tudták megoldani?

Már a  gyerekkorodban, a szüleiddel, nagyszüleiddel is rendbe tetted a kapcsolatodat és még mindig nincs eredmény, egyszerűen, mintha nem lenne rá megoldás?

Ilyen estekben előfordul, hogy előző életben van az ok.

Ugyanis van veled olyan Lélek, aki korábbi életed esszenciája. Ő a Te segítő Lelked.

Utazás előző életbe meditáció

Az utazás előző életbe meditáció egy olyan meditációs technika, amely segít feloldani a lelki dolgokat, ami kihat az életedre. Segítségével megpróbálhatod megérteni és megélni az előző életekben szerzett tapasztalataidat. A meditáció során újraéledheted azokat az érzéseket, amiket az előző életekben éreztél, és megértheted, hogy miért érkeztél meg ebbe az életbe, mi miért történik az életedbe. A meditáció egy olyan út, amely segít, hogy kapcsolatot teremts az előző életek és a jelenlegi életed között. Azokat rendezve, feloldhatod az elakadásokat!

Tapasztalatom szerint, amint megtaláljuk és kitisztítjuk az előző életet, feloldjuk az ott tett ígéretet, fogadalmat, a jelen életben megszűnik az ok.

Utazás előző életbe – miket is lehet ezzel megoldani?

Nyelvtanulási problémát, víziszonyt, párkapcsolatot, munkahelyi problémát, stb. Volt, akinek az anyukájával jött rendbe a kapcsolata, miután rendezte Vele az előző életben történt dolgokat.

Amennyiben úgy érzed, hogy ki szeretnéd próbálni az utazás előző életbe módszert, hívj bizalommal!

Tel: +36305925945