Miszikus érzékelés – egy médium ereje

Volt már olyan érzésed, amit egyszerűen nem tudsz megmagyarázni? Talán előfordult már olyan is, hogy egy történéssel kapcsolatosan támadtak előérzeteid vagy saját bőrödön tapasztaltad már, ahogy egy szoba energiái átalakulnak? Ezek az érzékelések mind a misztikus megtapasztalás részei, amihez a túlvilági érzékelések is hozzátartoznak, valamint ezeknek a képességeknek az értelmezése.

De ki is valójában a médium?

A médium egy olyan személy aki fokozottabban érzékelik az őt körülvevő világot, képes olyan információkhoz jutni, amelyek túlmutatnak azon amit a fizikai érzékszerveinkkel megtapasztalhatunk. Vannak médiumok, akik ezen képességekkel jönnek a világra, de sokan spirituális gyakorlatokkal, például meditációval fejlesztik ki, amihez időre és kitartásra van szükségük.

A médiummá válásnak lehetnek jelei. Ilyenek lehetnek az élénk álmok megtapasztalása, a természettel való erős kapcsolat vagy éppen az állandó ösztönös megérzés.

Miben tudnak segíteni a médiumok?

A médiumok képesek a látnoki olvasásra, így betekintést nyerhetnek egy személy múltjába, jelenébe, de még a jövőjébe is. A médiumok energiagyógyítást végeznek, ezáltal egyensúlyba helyezik és összehangolják az egyének energiamezejét, ezen kívül a kapcsolatot is megteremthetik az élő személy és elhunyt szerette között.
A médiumok számos módon hozzájárulhatnak a lelki egészséghez, többek között segíthetnek lezárást nyújtani egy nagyobb veszteség után, útmutatást adhatnak a nehezebb időszakokban vagy olyan meglátásokat, tanácsokat javasolhatnak a pácienseknek, amelyek elősegítik a személyiség fejlődését.

A misztikus észlelést gyakran összekapcsolják a spirituális élményekkel. A meditáció, az ima és más spirituális gyakorlatok segíthetnek fejleszteni a misztikus képességeket azáltal, hogy elcsendesítik az elmét és lehetőségünk lesz hozzáférni a tudatunk mélyebb szintjéhez. Ezek a gyakorlatok fokozhatják az intuíciót is, amely a pszichikai érzékelés egyik kulcsfontosságú eleme. Spirituális gyakorlataink elmélyítésével az egyének garantáltan felszabadíthatják belső lényüket.

A médiumok munkája négy fő módon csoportosítható

1. Érzékelés: A médiumok rendelkeznek az ún. “hatodik érzékkel” vagy az “intuícióval”, ami lehetővé teszi számukra, hogy érzékeljék a spirituális entitások jelenlétét vagy energiáját. Ez az érzékelés lehet vizuális (például látomások, árnyak vagy fények), auditív (hallható üzenetek vagy hangok), kinestetikus (testi érzetek, érintések) vagy érzelmek formájában jelentkezhet.

2. Kapcsolatfelvétel: A médiumok aktívan próbálnak kapcsolatot teremteni a túlvilági entitásokkal. Ez történhet meditáció, koncentráció vagy más személyes rituálék segítségével. A médiumok megpróbálják nyitottak és fogékonyak lenni a spirituális információkra vagy üzenetekre, amelyeket az elhunytak közvetíteni szeretnének.

3. Üzenetek közvetítése: Amikor egy médium kapcsolatba lép egy elhunyttal, megpróbálja értelmezni és átadni az üzeneteket vagy információkat, amelyeket a túlvilági entitás szeretne közölni. Ezek az üzenetek lehetnek személyes jellegűek, mint például szeretteik üzenetei, megerősítések vagy tanácsok. Emellett a médiumok néha közvetítik a spirituális bölcsességet vagy általános üzeneteket is, amelyek segíthetnek az embereknek az életükben vagy a lelkük fejlődésében.

4. Munka az ügyfelekkel: A spirituális médiumok gyakran dolgoznak ügyfelekkel, akik felkeresik őket, hogy kapcsolatot teremtsenek szeretteikkel a túlvilágon. Az ülés során a médiumok lehetővé teszik, hogy az ügyfelek kérdéseket tegyenek fel vagy kapjanak üzeneteket a szeretteiktől. Ez a munka általában egyéni és személyes konzultációk vagy csoportos ülések formájában történhet.

Gyere el és választ adok a megmagyarázhatatlannak tűnő kérdéseidre. Segítek megérteni és esetleg megtanítalak szabályozni a képességedet. Megtanulhatod, hogy hogyan élhetsz vele együtt, egyáltalán miért kaptad, mi a dolgod velük. Várom hívásodat, hívj bizalommal!

Tel: +36305925945