Spirituális Klub

Magyarország első számú spirituális önfejlesztő közössége

A Spirituális Klub® az iránytűd és Esthajnalcsillagod, ami tanít, lelkesít, szórakoztat és utat mutat. Online programok, élő közvetítések, írott gyakorlatok és meditációk várják, hogy felfedezd. 

Mindig van kiút a fénybe

Képzeld el, ahogy fellélegzel, mintha kicserélődtél volna

Emberek százainak segítettem már és láttam, ahogyan órák, napok vagy hetek alatt változik meg az életük. Most pedig rajtad a sor, hogy segítsek.

Mit kapsz meg ebben a varázslatos, közös spirituális utazásban?

Tematikus, élő közvetítések minden hónapban

Klubtagként minden hónapban exkluzív hozzáférésed lesz egy 60 perces élő közvetítéshez, amit Thoth vezetésével személyesen tartok. Minden hónapnak lesz egy fő témája, melyhez kapsz havonta videó előadást, meditációt, valamint egy interjút külső szakértővel az aktuális témában.

Január -
Elindulás

Január fő témája az elindulás lesz. Mi az ami Téged akadályoz az elindulásban?

Február -
Párkapcsolat

Februárban a párkapcsolat vagy annak hiánya.

Március -
Női energia

Márciusban a női energiákról lesz szó, akár férfiként is hogyan éled meg a női részedet, hogyan tudsz kapcsolódni a nőkhőz.

Április -
Benned rejlő erő

Áprilisban a benned rejlő erőt hozod felszínre

Május -
Anyaság

Májusban anyaság és anyával való kapcsolat

Június -
Apaság

Június Apaság és Apával való kapcsolat

Július -
Gyermeki én

A benned lévő gyermeki én felfedezése. Összekapcsolódás a belső gyermekeddel!

Augusztus -
Szabadság

Szabadság mint ajándék, avagy a benned lévő szabad "vágy" felfedezése. Mi az ami a Vágyad útjában áll? Egyáltalán meg tudod fogalmazni a benned lévő vágyat?

Szeptember -
Kreatív író

A a benned lévő kreatív író felfedezése. Igen, írni bárki tud. Természetesen nem regényről beszélek, hanem mint az érzelem kifejezése.

Október -
Önbizalom

Önbizalomépítő hónap. Mi az, ami akadályozz Téged az önbizalomban? Hogyan tehetsz szert nagyobb önbizalomra?

November -
Elengedés

Elengedés művészete. Hogyan, milyen módszerrel engedheted el a szerettedet vagy akár egy élethelyzetet?

December -
Szeretethónap

Szeretethónap. Mi az amit tudni kell a szeretetről? Hogyan kapcsolódhatsz a szeretethez?

 

Meditációk, interjúk és írásos gyakorlatok, amikhez azonnal hozzáférsz havi 1 könyvnek az áráért! Plusz minden hónappal egyre több tartalom vár

Márciustól Thoth vezetésével zajlanak az élő közvetítések

Thoth az ókori egyiptomi vallásban az írás, a bölcsesség, a tudományok és a mágia istene, az írnokok pártfogója. Az orvosok patrónusa is volt. Thoth a mindentudás Istene. 

Interjúk

Eszmei értéke: 9.990,-Ft / hó

5/5

Átadom neked az alapokat a spirituális létről, így biztosan nem fogsz elveszni a részletekben. Hónapról hónapra jelennek meg érdekes, meghökkentő, informatív tartalmak.

Januárban Pozsgai Nikoletta Katalin beszélt asztrológiai, asztrozófiai szempontból erről az évről. Mire számíthatsz 2022-ben?

Februárban Sztaneva Bianka és Farkas Dávid elárulta az Ő boldog párkapcsolat titkukat. Meséltek a Sámándobról és a szakrális csörgők rejtelmeiről.

Márciusban Csizmadia Klára beszél nekünk a nőiségről, színek erejéről, selyemfestészetről.

Áprilisban kristályokról, bennünk lévő erőről lesz szó. Csizmadia Dorottya fog a kristályok erejéről, hatásáról beszélni.

Májusban Anyaság lesz a téma.
Kertész Kata Keke lesz a vendégem.

Júniusban az Apaság, Apával való kapcsolat. Szántai Zsolt lesz a vendégem.

Meditációk

Eszmei értéke: 1.490,-Ft / hó

5/5

Átadom neked az alapokat a spirituális létről, így biztosan nem fogsz elveszni a részletekben. Hónapról hónapra jelennek meg érdekes, meghökkentő, informatív tartalmak.

Alapok

Eszmei értéke: 12.990,-Ft / hó

5/5

Átadom neked az alapokat a spirituális létről, így biztosan nem fogsz elveszni a részletekben. Hónapról hónapra jelennek meg érdekes, meghökkentő, informatív tartalmak.

Minden hónapban készítünk egy interjút egy spirituális tárgyakat készítő emberrel, vagy spirituális tanítóval. Imádni fogod, ahogyan elmesélik a saját tapasztalataikat.

Eszmei értéke: 9.990,-Ft / hó

5/5

A meditáció olyan a lelkednek, mint egy falat kenyér. Elengedhetetlen ahhoz, hogy elmélyedj és lecsendesedj. Segítségével rátalálhatsz önmagadra, oldani tudod a negatív érzéseket.

Eszmei értéke: 1.490,-Ft / hó

5/5

Átadom neked az alapokat a spirituális létről, így biztosan nem fogsz elveszni a részletekben. Hónapról hónapra jelennek meg érdekes, meghökkentő, informatív tartalmak.

Eszmei értéke: 12.990,-Ft / hó

5/5

Ha december 31. éjfélig jelentkezel, akkor Tiéd a lenti 3db (4470 forint értékű) "gyorsan cselekvők" bónusz

Nap
Óra
Perc
Másodperc

Fedezd fel a benned rejlő erőt. Gyere és csendesedj el velem, hogy rátalálj saját utadra, teremts mélyebb kapcsolatot önmagaddal.

Bónusz eszmei értéke: 1490,-Ft

5/5

Szükséged van egy kis lelki erősítésre? Szabadulj meg a gátjaidtól és tisztítsuk ki a benned felgyülemlett lelki akadályokat.

Bónusz eszmei értéke: 1490,-Ft

5/5

“Mintha egy kő esett volna le a szívedről.” Újra megtanulsz mosolyogni. Újra megnyitod a szívedet, hogy újra szeress és szeressenek!

Bónusz eszmei értéke: 1490,-Ft

5/5

ÉRTESÍTÉS

Értesülj a Spirituális Klub újranyitásáról

Bónuszok, ha most jelentkezel!

2022 év végéig a Spirituális Klub tagságod mellé 20% kedvezményt biztosítok minden tananyagra, amit a webshopomban tudsz megvásárolni! Ha már van tagságod, akkor bejelentkezést követően azonnal látni fogod a kedvezményt!

Hamarosan újra tartok Bőség Est programot! Az élő programokra sosem adok kedvezményt, csak azoknak, akik már rendelkeznek tagsággal! Így most, ha előfizetsz és lesz tagságod, a Bőség Est Program 20%-al kedvezőbb lesz számodra!

Válaszd az éves tagságot és legyen tiéd a 7 csakra programom egyike ingyenesen! Ez az én ajándékom, ha éves tagságot választasz! Eszmei értéke: 9.000,-Ft

Mennyibe kerül?

Gondoltad volna, hogy számodra ez a rengeteg értékes tartalom havi 2db pizza árából is kijönne?

Nap
Óra
Perc
Másodperc

20%-al kedvezőbb!

Éves
előfizetés

43.900,-Ft / év

39.990,-Ft évente automatikusan levonásra kerül. Az előfizetést bármikor lemondhatod.

Havi
előfizetés

4.390,-Ft / hó

3.990,-Ft havonta automatikusan levonásra kerül. Az előfizetést bármikor lemondhatod.

Szakmai előadó: Sándor Eszter

Maradtak kérdéseid?

Gyakran Ismételt kérdések

A Spirituális Klub anyagai 100%-ban digitálisak. Videók, szöveges tartalmak és hanganyagok várnak. Klubtagságod bankkártyával való kifizetése után emailben megkapod a hozzáférési adataidat (felhasználónév + jelszó) azonnal, mellyel egy online felületen tudsz belépni a fiókodba. Ebben a fiókban fogod látni az aktuális, és korábbi anyagokat.

A Spirituális Klub havi és éves díját lehetőséged van bankkártyával és utalással is kifizetni. Viszont érdemesebb a bankkártyát használnod, mert automatizált és azonnali. A bankkártya egy kényelmes, megoldás számodra, hisz amennyiben szimpatikusnak találod havi anyagainkat, az esetben a havidíjat és éves díjat kényelmesen, automatikusan le tudjuk tőled vonni havonta. Természetesen a tagságodat bármikor könnyedén le is mondhatod a fiókodból pár kattintással, ami után nem terheljük tovább a kártyádat. Bankkártya adataidat nem Mi tároljuk, így nem is ismerjük azokat. A fizetésért a nemzetközileg használt Stripe rendszer felel.

Igen. A fiókodban bármikor átválthatsz éves előfizetésre. Az éves előfizetés 20%-kal kedvezőbb a havidíjadnál.

Természetesen mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy elégedett legyél anyagainkkal, azonban ha mégis le szeretnéd mondani az előfizetésedet, akkor bármikor kötetlenül megteheted. Ilyenkor a fiókodba belépve egyszerűen, egy gombnyomással le tudod mondani az előfizetésed. Ekkor már nem vonja le a rendszer az összeget legközelebb.

Nem látják. A zárt online oktatási felületen zavartalanul tanulhatsz a nélkül, hogy mások látnák ezt. Lehetőséged van viszont csatlakozni az élő közvetítésekhez, valamint bizonyos bejegyzésekhez hozzászólni, ahol a beállításaid alapján látszódik a  megadott neved.

Igen, van rá lehetősége a Klubbtagoknak, hogy privát üzenetben feltehessék a kérdéseiket. Ezt viszont csak az aktív előfizetők érhetik el a belső oktatási felületen.

0 +
Elégedett vásárló
0 +
Csoport tag
0 +
Sikeres képzés megtartva
0 +
Év szakmai tapasztalat

Tudatszint emelés –  © Minden jog fenntartva 

Weboldalt készítette: Weblapmentor