2. Miért hal meg egy magzat az Anyaméhben?

3.300 Ft

A Szellemvilág Rejtélyei előadás-sorozat átfogó képet nyújt a szellemvilág működéséről. A program ennek a 9 részes előadás-sorozatnak az 2. része, témája: Miért hal meg egy magzat az Anyaméhben?
Az első fele a témával kapcsolatos előadást (médiumi közvetítést) tartalmaz, a második fele pedig meditáció.

A Szellemvilág Rejtélyei előadás sorozat összesen 9 részből áll. Lehetőséged van csak ezt a részt megvenni, vagy az összes előadást megvásárolni egy összegben. A felvételeket és a linkeket vásárlást követően a Tananyagok menüpontban éred el.

Megveszem ezt az előadást
3.300 Ft
Az első kivételével megveszem az összes előadást
18.480 Ft
Megveszem az összes előadást
20.790 Ft

Részletek

Az előadás során választ kaphatsz energetikailag arra a kérdésre, hogy miért dönt egy magzat a távozás mellett? Megtudhatod, hogy mi történik vele? Hogyan támogathatod őt az útján? Energetikailag hogyan befolyásolja a családi rendszert a pici lélek távozása? Miért fontos, hogy Ő benne legyen a családban? A téma érinti az anyaság-kérdést, a következő gyermek fogantatását és megszületését is.

Megtudhatod, hogyan vélekednek az Égiek az abortuszról!

Amennyiben ikerterhességnek indultál, elengedheted a pici tesót.

Hogyan befolyásolja a Te életedet, ha neked van meg nem született testvéred? Például, ha előtted volt egy megfogant magzat, akkor a családban úgy fogalmaznak, hogy Te vagy az első gyermek. Ezzel az a baj, hogy elveszed az első helyet a testvéredtől! Ennek az az energetikai következménye, hogy beállsz az első helyre, így elfoglalod a helyet az első szülöttől. Effektíve nem vagy a helyeden! Így az életben is nehezen találhatod a helyedet. Lehet benned bűntudat is, a testvéred halála miatt.

Az előadás végén lesz az elengedés meditáció során lehetőséged van elengedni a meg nem született testvéredet és visszaállhatsz a családi rendszerben a helyedre.