2. Miért hal meg egy magzat az Anyaméhben?

5.000 Ft

A Szellemvilág Rejtélyei előadás-sorozat átfogó képet nyújt a szellemvilág működéséről. A program ennek a 9 részes előadás-sorozatnak az 2. része, témája: Miért hal meg egy magzat az Anyaméhben?
Az első fele a témával kapcsolatos előadást (médiumi közvetítést) tartalmaz, a második fele pedig meditáció.

A Szellemvilág Rejtélyei előadás sorozat összesen 9 részből áll. Lehetőséged van csak ezt a részt megvenni, vagy az összes előadást megvásárolni egy összegben. A felvételeket és a linkeket vásárlást követően a Tananyagok menüpontban éred el.

5.000 Ft
25.650 Ft

Részletek

Az előadás során választ kaphatsz energetikailag arra a kérdésre, hogy miért dönt egy magzat a távozás mellett? Megtudhatod, hogy mi történik vele? Hogyan támogathatod őt az útján? Energetikailag hogyan befolyásolja a családi rendszert a pici lélek távozása? Miért fontos, hogy Ő benne legyen a családban? A téma érinti az anyaság-kérdést, a következő gyermek fogantatását és megszületését is.

Megtudhatod, hogyan vélekednek az Égiek az abortuszról!

Amennyiben ikerterhességnek indultál, elengedheted a pici tesót.

Hogyan befolyásolja a Te életedet, ha neked van meg nem született testvéred? Például, ha előtted volt egy megfogant magzat, akkor a családban úgy fogalmaznak, hogy Te vagy az első gyermek. Ezzel az a baj, hogy elveszed az első helyet a testvéredtől! Ennek az az energetikai következménye, hogy beállsz az első helyre, így elfoglalod a helyet az első szülöttől. Effektíve nem vagy a helyeden! Így az életben is nehezen találhatod a helyedet. Lehet benned bűntudat is, a testvéred halála miatt.

Az előadás végén lesz az elengedés meditáció során lehetőséged van elengedni a meg nem született testvéredet és visszaállhatsz a családi rendszerben a helyedre.