Vissza a webshop oldalra –»

9. Hogyan kommunikálhatsz a halottakkal?

5.000 Ft

A Szellemvilág Rejtélyei előadás-sorozat átfogó képet nyújt a szellemvilág működéséről. A program ennek a 9 részes előadás-sorozatnak az 9. része, témája: Hogyan kommunikálhatsz a halottakkal?
Az első fele a témával kapcsolatos előadást (médiumi közvetítést) tartalmaz, a második fele pedig meditáció.

A Szellemvilág Rejtélyei előadás sorozat összesen 9 részből áll. Lehetőséged van csak ezt a részt megvenni, vagy az összes előadást megvásárolni egy összegben. A felvételeket és a linkeket vásárlást követően a Tananyagok menüpontban éred el.

5.000 Ft
45.000 Ft

Részletek

A Szellemvilág Rejtélyei sorozat zárásaként az utolsó téma: hogyan tudunk kommunikálni a halottakkal, illetve hogyan szeretnének ők velünk kommunikálni? Mi mindig azt kutatjuk, hogy mi hogyan beszélgessünk velük. De arról nem nagyon szoktunk beszélni, hogy ők hogyan tudnak velünk kapcsolatba lépni?

Hogyha te elhiszed azt, hogy tudsz kommunikálni, tudsz valamilyen formában beszélgetni az eltávozott szeretteddel, aki már nincs itt fizikai testben, akkor ez be tud következni. Az előadás során megismerheted ennek a módjait, felismerheted, ők hogyan üzennek nekünk.

A meditáció során energetikai tisztítás és védelem után lehetőséged lesz arra, hogy érzékeld azt a szerettedet, aki szeretne veled kapcsolódni, és megérezd, mit szeretne üzenni neked.