Vissza a webshop oldalra –»

Bőség est program Thoth vezetésével (2022.02.11.)

14.300 Ft

Légy részese a tiszta, áldott energiának, mely emelve a rezgésszintedet, segít beengedni a bőséget az életedbe! 🤗

Részletek

Gondolkodtál már azon, hogy milyen lenne az életed, ha bőségben élnél?

  • Egyáltalán mit jelent számodra a bőség?
  • Mit gondolsz, mi az, ami megakadályoz a bőség beengedésében?
  • Tudtad, hogy vannak jelen és előző életben kapott negatív hitrendszerek, fogadalmak, amik befolyásolják a pénzügyi helyzeted?
  • Hallottál már a vonzás törvényéről?

Elmesélem neked, hogy én hogyan engedtem meg magamnak, hogy családi házban éljek és bőség vegyen körül az életem minden területén.

A Titok és a hozzá hasonló filmeket, könyveket kívülről fújtam, mégsem történt semmi változás. Nem értettem, mi az, amivel blokkolom a pénz áramlását.

Aztán az egyik képzésen azzal kezdtük, hogy írjuk le azokat a gondolatokat, ami eszünkbe jut a pénzről. Meglepődve tapasztaltam a sok negatív gondolatot és hitrendszert.

Szellemgyógyászként tudtam, hogy sok blokk lehet az életemben. A gyógyításra, tanításra oldást végeztem, és ez a része rendbe is jött. Igen ám, csakhogy spirituális segítőként azt is tanították, hogy nem élhetek bőségben. Éreztem, hogy itt valami hiba van, hisz Isten sehol sem mondja azt, hogy neked szenvedned kell.

Elkezdtem hát oldani azokat az életeimet, amikor szegénységi fogadalmat tettem, amikor lemondtam a pénzről, amikor lemondtam az otthonomról. Azt vettem észre, hogy az oldás során jelen életem negatív programjait is kivettem a rendszeremből, és elkezdett áramolni felém a pénz. Így tapasztalatból tudom, hogy ez tanulható!

A szellemgyógyász képzés alkalmával elvégeztük az oldást a tanítványokon is. A résztvevők csodás bevételekről számoltak be; volt, akinek a lakáshitele alakult kedvezően, volt, aki autót vásárolt, és volt olyan is, aki korábban rendszertelenül kapta a fizetését, amely az oldás óta időben megérkezik.

Megtapasztaltuk, hogy ha napi szinten tisztán tartjuk az energiarendszerünket, és oldjuk a pénzzel kapcsolatos életeket, megjelenik a bőség az életünkben. Mindenkinél olyan mértékben, amit képes elhinni.

Gondolom, Te is hallottál már arról, hogy Aranykor jön a földre. Sok Égi segítő azon van, hogy ez mielőbb megvalósuljon. Én is arra törekszem, hogy lépésről lépésre segítsek Neked, hogy a Te életed is rendeződjön.