A csakrák olyan energiaközpontok, amelyek a testünket ölelik körbe, de emberi szemmel nem láthatóak. Lényegében a testet kötik össze az univerzummal és ezeken keresztül megy végbe az energia áramlása. Az energia haladhat a testünkből az univerzum felé vagy fordítva. Összesen 7 darab fő csakrát (gyökércsakra, szakrális csakra, köldökcsakra, szívcsakra, torokcsakra, homlokcsakra, koronacsakra) különböztethetünk meg melyeknek a működését számos tényező befolyásolja.

Tehát a csakrák a testünkben található energiaközpontok, amelyek mindegyike más és más aspektust képvisel az életünkben. A hét fő csakra a gerinc mentén helyezkedik el, kezdve az alapcsakrától a fejtetőnkön található koronacsakráig. Mindegyik csakrának megvan a maga színe, rezgése és egyedi szerepe. A csakrák harmóniában tartása – csakra harmonizálás – elengedhetetlen az egészséges, kiegyensúlyozott és tudatos élethez.

De miért olyan lényeges a csakratisztítás és milyen módszerek léteznek a csakratisztításra?

A zavart vagy blokkolt csakrák fizikai és érzelmi problémákat okozhatnak. Minél jobban működnek a csakráink, annál harmonikusabb és egészségesebb az életünk.

A csakratisztítás történhet zenével, sőt léteznek kifejezetten erre a célra komponált dallamok. Általánosságban az is elmondható, hogy a kellemesen nyugtató zenék egyébként is képesek a csakratisztításra, ilyen lehet például valamilyen klasszikus zene.

A saját hangunk is kiváló csakratisztító lehet, de kizárólag akkor, ha szeretetteljes hangnemmel, lelkesen beszélünk a dolgokról. Amennyiben boldognak érezzük magunkat, akkor a légzésünk is segít megtisztítani a csakráinkat. Az is kiváló módszernek bizonyulhat, ha napi szinten, rendszeresen rámosolygunk a 7 fő csakrára, de a gondolataink is segíthetnek, például elképzelhetjük azt is, hogy egy porszívóval kiszívjuk a negatív dolgokat.

Kristályokkal is végbe mehet a csakratisztítás folyamata, de az efféle kövekkel érdemes óvatosan bánni, ehhez mondhatni szakértelem szükséges, mivel az adott kristálynak megbízható helyről kell származnia. Angyalok segítségét is kérhetjük a cél megvalósítása érdekében, de ebben is leginkább szakember tud biztos eredményt elérni.

A rendszeres csakratisztítás hosszú távon segíthet az életminőség javításában. Sokan arról számolnak be, hogy jobban érzik magukat, energikusabbak, és harmonikusabb az életük. Az élet sok területén tapasztalhatóak lesznek a változások, legyen szó párkapcsolatról, munkahelyi teljesítményről vagy egészségről, így mindenképp javasolt törődni a csakráinkkal.

Tel: +36305925945