Vissza a webshop oldalra –»

6. Miért hal meg valaki hirtelen akár balesetben vagy fizikai tünetben?

5.000 Ft

A Szellemvilág Rejtélyei előadás-sorozat átfogó képet nyújt a szellemvilág működéséről. A program ennek a 9 részes előadás-sorozatnak az 6. része, témája: Miért hal meg valaki hirtelen akár balesetben vagy fizikai tünetben?
Az első fele a témával kapcsolatos előadást (médiumi közvetítést) tartalmaz, a második fele pedig meditáció.

A Szellemvilág Rejtélyei előadás sorozat összesen 9 részből áll. Lehetőséged van csak ezt a részt megvenni, vagy az összes előadást megvásárolni egy összegben. A felvételeket és a linkeket vásárlást követően a Tananyagok menüpontban éred el.

5.000 Ft
45.000 Ft

Részletek

Miért választ valaki azonnali, gyors halált? Akár egy szívrohamot, akár autóbalesetet? Miért távozik olyan hirtelen az élők sorából? Ez kegyelem vagy átok? A távozásnak ezt a módját is megtervezi a Lélek? Fel tud-e készülni erre a gyors távozásra? Mi történik a Lélekkel a hirtelen halál után?

Mire akar minket tanítani, ha egy családtagunkat, barátunkat ér a gyors halál? Hogyha egy picit értjük azt, hogy miért is történhetett ez egy hozzátartozónkkal, barátunkkal, hogy miért vállalta be a Lélek ezt a folyamatot, akkor talán könnyebb elfogadni az ő távozásukat.

A meditációban energetikai tisztítás után a szeretet és a megbocsátás erejével fel tudod dolgozni a hirtelen halál témáját.