8. Mi van a halál után?

5.000 Ft

A Szellemvilág Rejtélyei előadás-sorozat átfogó képet nyújt a szellemvilág működéséről. A program ennek a 9 részes előadás-sorozatnak az 8. része, témája: Mi van a halál után?
Az első fele a témával kapcsolatos előadást (médiumi közvetítést) tartalmaz, a második fele pedig meditáció.

A Szellemvilág Rejtélyei előadás sorozat összesen 9 részből áll. Lehetőséged van csak ezt a részt megvenni, vagy az összes előadást megvásárolni egy összegben. A felvételeket és a linkeket vásárlást követően a Tananyagok menüpontban éred el.

5.000 Ft
45.000 Ft

Részletek

Az elmúlás az életünk része, a körforgás része. Mindenkit érdekel és mindenkit érint az a kérdés, hogy mi van a halál után, konkrétan a fizikai test halála után? Mi történik a Lélekkel és a Szellemmel a hazatérés után? Van-e menny és pokol? Súlyos és sürgető kérdések, amelyekre életünk tükrében szeretnénk választ kapni.

Ha van bennünk egy bizonyosság, hogy mindenképp jó helyen vagyunk, és természetes folyamat az elmúlás, és jó helyre kerül a szerettünk vagy majd egyszer mi magunk is, akkor már nem a félelem fog vezérelni, nem a félelem fog dominálni bennünk, hanem a megértés. Így talán kevésbé félelmetes az elmúlás.

A meditáció során energetikai tisztítás és védelem után beleláthatsz az Égi Otthonodba, akár ráláthatsz az Égi Családodra is. Kérheted, hogy mutassanak neked utat, kiutat, ha szükséges, a jelenlegi élethelyzetből. Kérheted, hogy mutassák meg, hogy mit tehetsz azért, hogy te boldog légy.