Vissza a webshop oldalra –»

7. Odaát találkozhatunk a szerettünkkel?

5.000 Ft

A Szellemvilág Rejtélyei előadás-sorozat átfogó képet nyújt a szellemvilág működéséről. A program ennek a 9 részes előadás-sorozatnak az 7. része, témája: Odaát találkozhatunk a szerettünkkel?
Az első fele a témával kapcsolatos előadást (médiumi közvetítést) tartalmaz, a második fele pedig meditáció.

A Szellemvilág Rejtélyei előadás sorozat összesen 9 részből áll. Lehetőséged van csak ezt a részt megvenni, vagy az összes előadást megvásárolni egy összegben. A felvételeket és a linkeket vásárlást követően a Tananyagok menüpontban éred el.

5.000 Ft
45.000 Ft

Részletek

Sokakat foglalkoztat egy haláleset után, átérezve a rettenetes űrt és fájdalmat, hogy vajon láthatjuk-e még valaha egymást? Találkozunk még? Vajon a túloldalon várnak minket régi családtagok, rokonok? Kommunikálhatunk velük? Hogyan tudjuk azt elérni, hogy odaát tudjunk találkozni? Ki az, aki vár? Számtalan drámai, ám mégis érdekes kérdés, amely ezen az előadáson szóba kerül. Nem csak akkor találkozhatunk a szerettünkkel, ha mi átlépünk a Fénybe, hanem itt is tudunk velük találkozni, odaát pedig várnak minket.

A meditáció során energetikai tisztítás és védelem után lehetőségünk lesz megérezni azt a szerettünket, aki most üzenni akar nekünk, és az üzenetét is meghallhatjuk.