Vissza a webshop oldalra –»

Napfonat csakra program

9.900 Ft

Úgy érzed, semmire sincs erőd, szeretnél végre rálátni, hogy mi viszi az energiádat? Szeretnél javítani az önbizalmadon, önértékeléseden? A 9 részes csakraharmonizáló programon ehhez kapsz támogatást.

Részletek

Tapasztaltad már, hogy bemész egy helyre, ahol azt élted meg, mintha valami vinné az energiádat, mintha nem lenne erőd, elfáradsz minden külső ok nélkül?

Tapasztaltad már, hogy beszélgetsz valakivel, és közben azt érzed, hogy egyre gyengébb vagy, egyre fogy az energiád, fáradsz minden ok nélkül?

Ismered, vagy talán használtad is már azt a kifejezést valakire, hogy energiavámpír?

De mit is jelent ez valójában?

Energetikailag ilyenkor az történik, hogy valaki rácsatlakozik a Napfonat csakrádra, és szívja az energiádat. Szeretnéd tudni, hogy a Te energiádból rajtad kívül hányan táplálkoznak még?

A program első hete erről szól! Az Égiek segítségével ráláthatsz, hogy ki viszi az energiádat, és természetesen le is választanak rólad mindenkit.

A napfonat csakrában található még az önbizalmunk, az önértékelés.

A második héten ráláthatsz, hogy mi az, ami miatt esetleg nem olyannak értékeled magad, mint amilyen valóban vagy.

A harmadik héten építkezünk!

Megnézzük, hol van a Te energiatartalékod. Tudtad, hogy Neked is van saját energiaforrásod? A program segítségével megtudhatod, hogyan kapcsolódhatsz össze a saját energiaforrásoddal. Megtanulhatod, hogyan teheted ezt meg rendszeresen és tudatosan.

Te az életed mely területén hasznosítanád a plusz energiát? Család, tanulás, munka, „Én-idő”?

Tarts velünk, és építsd újra a napfonat csakrádat, úgy, hogy kitisztítod a fölösleges dolgoktól, majd harmonizálod a számodra legjobb módon!

Melyik keltette fel az érdeklődésedet?

Ha csak egy téma is megszólított a fent felsoroltakból, érdemes megrendelned a programot.

Hogy néz ki ez a gyakorlatban? A program egy 3 hetes anyagot tartalmaz, letölthető verzióban! Mindezt szabadon, bárhonnan végezheted, akár az otthonodból is.